Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0

Μετά από 2 ήττες στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-0 της Ατλέτικο έχοντας την τύχη με το μέρος της (2 αυτογκόλ) και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Copa del Rey.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0

Η αρχική πίεση των παικτών του Κάρλο Αντσελότι "καρποφόρησε" με έναν ασυνήθιστο πρωταγωνιστή. Ο Πέπε βρέθηκε σε θέση βολής έξω από την περιοχή, σούταρε και χρίστηκε σκόρερ με την καθοριστική αρωγή κόντρας του Εμιλιάνο Ινσούα στο 17ο λεπτό.

Οι "ροχιμπλάνκος" είχαν παραταχθεί αμυντικά με έναν επιθετικό, ο οποίος διαπληκτίστηκε ουκ ολίγες φορές με τον σκόρερ. Ο Ντιέγο Κόστα και ο Πέπε σχημάτισαν ένα ζευγάρι που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας με τις αψιμαχίες τους, οι οποίες έβαιναν υπέρ των γηπεδούχων.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0

Ο εκνευρισμός των φιλοξενουμένων ήταν διάχυτος. Ο διαιτητής δεν αντιλήφθηκε εσκεμμένο πάτημα του Άλβαρο Αρμπελόα στον Κόστα σε μία στημένη φάση, και οι "ροχιμπλάνκος" αποδιοργανώθηκαν πλήρως. Τα μαρκαρίσματά τους από σκληρά ως είθισται μετατράπηκαν σε βίαια και οι κίτρινες κάρτες άρχισαν να πέφτουν "βροχή".

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0

Η είσοδος στο ημίχρονο του Κριστιάν Ροδρίγκες δεν είχε αποτέλεσμα. Αντιθέτως, η πανέμορφη συνεργασία του (καταπληκτικού σε απόδοση) Άνχελ ντι Μαρία με τον φορμαρισμένο Χεσέ Ροδρίγκεθ στο 57' έφερε το 2-0. Το μομέντουμ ήταν με τη Ρεάλ, η οποία τέσταρε κι άλλες φορές τα αντανακλαστικά του Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0

Αντριάν και Χοσέ Ερνέστο Σόσα ήταν οι τελευταίες επιλογές του Ντιέγο Σιμεόνε από τον πάγκο, αλλά δίχως ουσία. Η βραδιά ήταν της Ρεάλ και ένα λεπτό μετά από το διώξιμο στη γραμμή της εστίας του Ίκερ Κασίγιας από τον Λούκα Μόντριτς, ο Ντι Μαρία σούταρε από μακριά και με νέα κόντρα έγραψε το 3-0.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0

Οι ευκαιρίες των γηπεδούχων συνεχίστηκαν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να σκοράρει ανήμερα των 29ων γενεθλίων του (και εκνευρίστηκε γι' αυτό) κι οι "μερένγκες" έχουν το απόλυτο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Μόντριτς, Αλόνσο, Ντι Μαρία (81' Ιγιαραμέντι), Χεσέ (84' Ίσκο), Μπενζεμά (73' Μοράτα), Ρονάλντο

Ατλέτικο Μαδρίτης (4-2-3-1): Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Ινσούα, Κόκε, Γκάμπι, Γκαρθία (70' Σόσα), Ντιέγο (46' Ροδρίγκες), Τουράν (61' Αντριάν), Κόστα

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών

Πρώτοι αγώνες

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

21:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0

(17' αυτ. Ινσούα, 57' Χεσέ, 73' αυτ. Μιράντα)

23:00 Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0

(44' Μπουσκέτς, 60' αυτ. Θουμπικαράι)

Επαναληπτικοί

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

23:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα

* Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου.

Διαβάστε ακόμη

Το live της αναμέτρησης

News 24/7

24MEDIA NETWORK