Η Πόρτο απέκλεισε την Σπόρτινγκ, ασίστ ο Καραγκούνης

Η Πόρτο νίκησε στο 96' την Μαρίτιμο κι άφησε εκτός Taça da Liga την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην ισοβαθμία. Νέα ασίστ για τον Θανάση Καραγκούνη στη νίκη της Τσβόλε επί της Μπρέντα, νίκες για Αϊντχόφεν, ΑΠΟΕΛ, Ρέιντζερς, γκέλες για Φέγενορντ, Ανόρθωση. Στα πλέι οφ η Σταντάρ Λιέγης.

Η Πόρτο απέκλεισε την Σπόρτινγκ, ασίστ ο Καραγκούνης

Taça da Liga

Η Πόρτο έκανε την ανατροπή, νίκησε τη Μαρίτιμο με 3-2 χάρη σε πέναλτι του Ζοσουέ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων και άφησε εκτός ημιτελικών του θεσμού τη Σπόρτινγκ, η οποία ισοβάθμισε με τους "δράκους" στον όμιλο μετά από τη νίκη 3-1 στην έδρα της Πεναφιέλ, αλλά μειονεκτούσε. Μπενφίκα - Πόρτο το μεγάλο ζευγάρι της συνέχειας, περιμένει αντίπαλο η Μπράγκα.

Η Πόρτο απέκλεισε την Σπόρτινγκ, ασίστ ο Καραγκούνης

Eredivisie

Ένα τέρμα του Λάσε Σένε έδωσε τη νίκη 1-0 στον Άγιαξ επί της Γκόου Αχέντ Ινγκλς και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Φίτεσε απέναντι στη Ναϊμέχεν, ο "Αίαντας" έμεινε μόνος πρώτος στον πίνακα της βαθμολογίας. "Φως" στο τούνελ αντίκρισε η Αϊντχόφεν, η οποία νίκησε 1-0 την Άλκμααρ χάρη σε τέρμα του Γέτρο Βίλεμς μόλις στο 3ο λεπτό, στην επιστροφή του Ντικ Άντβοκαατ στο "Φίλιπς Στάντιον". Η Φέγενορντ δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και παρότι κατάφερε να απαντήσει στα 2 τέρματα της Ντεν Χάαχ, εν τέλει υποτάχθηκε στους γηπεδούχους με 3-2. Στον πάγκο των φιλοξενουμένων κάθισε ο Κώστας Λάμπρου. Ο Θανάσης Καραγκούνης πέρασε στο παιχνίδι της Τσβόλε με την Μπρέντα στο ημίχρονο και έβγαλε ακόμα μία ασίστ, αυτήν τη φορά στο νικητήριο τέρμα του Μουσταφά Σαϊμάκ για το 2-1.

Η Πόρτο απέκλεισε την Σπόρτινγκ, ασίστ ο Καραγκούνης

Α' Κατηγορία

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο κερδισμένος από την 18η αγωνιστική, αφού νίκησε εκτός έδρας τον Άρη μετά από ανατροπή κι άφησε πίσω του 3 πόντους την Ανόρθωση. Η "κυρία" γλίτωσε στο τέλος απέναντι στην ΑΕΚ Κουκλιών, αφού ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 2-2. "Πάρτι" για Ομόνοια με αντίπαλο την Αλκή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η Πόρτο απέκλεισε την Σπόρτινγκ, ασίστ ο Καραγκούνης

Jupiler

Ένα αυτογκόλ του Κουν Περσούνς έδωσε στη Σταντάρ Λιέγης τη νίκη 1-0 στην έδρα της Λόκερεν του Γιώργου Γκαλίτσιου (αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και αντίκρισε κίτρινη κάρτα, ενώ πέρασε ορισμένες δύσκολες στιγμές). Οι πρωτοπόροι, μάλιστα, εξασφάλισαν "εισιτήριο" για τα πλέι οφ μετά από τη νίκη της Λιρς στην έδρα της Κόρτραϊκ. Στο πάλαι ποτέ ντέρμπι τίτλου, η Άντερλεχτ επιβλήθηκε 2-0 της Μπριζ και την άφησε 3 πόντους πίσω στη 2η θέση. Η Σαρλερουά ηττήθηκε 3-0 από την Σερκλ Μπριζ στο "Γιαν Μπρεϊντέλ", με τον Στέργο Μαρίνο εκτός αποστολής.

Η Πόρτο απέκλεισε την Σπόρτινγκ, ασίστ ο Καραγκούνης

Süper Lig

Το τέρμα του Ούγκο Αλμέιδα στο 85ο λεπτό έφερε ισορροπία στο σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ Τράμπζονσπορ και Μπεσίκτας, το οποίο έληξε δίχως νικητή (1-1) και με εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στις εξέδρες.

Η Πόρτο απέκλεισε την Σπόρτινγκ, ασίστ ο Καραγκούνης

Premier League Σκοτίας

Η Σέλτικ έφτασε στην 11η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα μετά από το 4-0 στο Εδιμβούργο απέναντι στη Χιμπέρνιαν, έχοντας σε εξαιρετική μέρα για ακόμη μία φορά τον Κρις Κόμονς. Ο Γιώργος Σαμαράς άρχισε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 85'. Οι Ρέιντζερς βρέθηκαν 2 φορές πίσω στο σκορ απέναντι στην προτελευταία Άρμπροουθ, αλλά απέφυγαν το σοκ της δεύτερης απώλειας βαθμών και επιβλήθηκαν με 3-2 χάρη σε πέναλτι του Λι Μακάλοχ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK