Μεταγραφική καραμπόλα με Παρί, Μονακό και Ρόμα

Η Παρί δάνεισε τον Λούκας Ντιν στη Ρόμα για ν' αγοράσει τον Λαϊβίν Κιρζαβά από τη Μονακό, η οποία κάλυψε το κενό με τον Φάμπιο Κοεντράο από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Μεταγραφική καραμπόλα με Παρί, Μονακό και Ρόμα
Κιρζαβά Ντινι Παρί Μονακό Κοεντράο

Του... αριστερού μπακ έγινε την Τετάρτη στο θερινό παζάρι, καθώς με επίκεντρο την Παρί Σεν Ζερμέν έγινε μεταγραφική καραμπόλα.

Αρχικά και δια στόματος Λοράν Μπλαν έγινε γνωστό ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας απέκτησαν τον Λαϊβίν Κιρζαβά από τη Μονακό. Αποτελούσε διακαή πόθο του προπονητή των Παριζιάνων και παρά τη σθεναρή αντίσταση των Μονεγάσκων, η πρόταση των +20 εκατ. ευρώ (άγγιξε τα 25 εκαρτ.) δεν ήταν δυνατόν ν' απορριφθεί. Ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για 5 χρόνια.

Με την προσθήκη του Κιρζαβά ωστόσο περίσσευε ένας αριστερός αμυντικός στην Παρί και δεδομένου ότι ο Μάξουελ είναι βασική επιλογή αυτός που έπρεπε να φύγει ήταν ο Λούκας Ντιν. Ο πρώην παίκτης της Λιλ παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Ρόμα, η οποία γι' αυτή τη συμφωνία θα πληρώσει ενοίκια 2,5 εκατ. ευρώ. Αν μάλιστα αποφασίσει να τον αγοράσει, θα χρειαστεί να καταβάλει του χρόνου 16,5 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή η Μονακό φρόντιζε να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, αποκτώντας τον Φάμπιο Κοεντράο. Η συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης προβλέπει το δανεισμό του Πορτογάλου διεθνούς για ένα χρόνο. Διαρροή για ποσά δεν υπήρξε.

Διαβάστε ακόμη:

Όλο το μεταγραφικό παζάρι σε Ελλάδα και Ευρώπη

News 24/7

24MEDIA NETWORK