Ο Βάις τρολάρει τον Ρονάλντο

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Βλάντιμιρ Βάις τρόλαρε μέσω twitter τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με αφορμή τα εκπληκτικά γκολ των Έβερ Μπανέγκα και Λιονέλ Μέσι στο Super Cup Ευρώπης. Δείτε το tweet του Σλοβάκου.

Ο Βάις τρολάρει τον Ρονάλντο

Το Super Cup της Ευρώπης μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Σεβίλλης έχει εξελιχθεί σε φεστιβάλ εξαιρετικών εκτελέσεων φάουλ! Αρχικά, ο Έβερ Μπανέγκα έδωσε το προβάδισμα στους Σεβιγιάνους με υπέροχη εκτέλεση, πριν πάρει την σκυτάλη ο Λιονέλ Μέσι με 2(!) παρόμοια γκολ.

Το πρώτο γκολ του Αργεντινού έδωσε αφορμή στον πρώην άσου του Ολυμπιακού, Βλάντιμιρ Βάις να τρολάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μέσω twitter.

Ο Σλοβάκος σχολίασε: "Ο Ρονάλντο θα λέει τώρα: Το γκολ του Μπανέγκα ήταν καλύτερο"

Ενώ, λίγο αργότερα, μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ, έγραψε: "Αυτός ο τύπος δεν είναι άνθρωπος #Messi".

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ