Σαρώνουν οι ισπανικές ομάδες την τελευταία 10ετία

Η σαρωτική υπεροχή των ισπανικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης τα τελευταία 10 χρόνια αποτυπώνεται, όπως είναι λογικό, και σε νούμερα.

Σαρώνουν οι ισπανικές ομάδες την τελευταία 10ετία

Οι αριθμοί, που δεν ψεύδονται ποτέ, είναι αμείλικτοι. Συγκεκριμένα από τη σεζόν 2005-2006 και μετά οι σύλλογοι από την Ισπανία έχουν κατακτήσει...17 τρόπαια (5 Champions League, 6 Europa League, 6 Σούπερ Καπ) και έχουν αφήσει πολύ μακριά πίσω τους τη δεύτερη χώρα της λίστας.

Αυτή δεν είναι από την Αγγλία που έχει πανηγυρίσει 4 Κύπελλα (2 Champions League, 1 Europa League, 1 Σούπερ Καπ) ενώ η Ιταλία ακολουθεί με τρία.

Την τετράδα κλείνει η Γερμανία με δύο κατακτήσεις.

 

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

Κύπρος ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Γιαλλουρίδης στο NEWS 247: Να μην θυσιάσουμε την Κύπρο

Τους κινδύνους της «άνισης διαπραγμάτευσης» για την επίλυση του Κυπριακού υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο NEWS 247 o Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής κ. Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ο οποίος τονίζει ότι «η ελληνική πλευρά δεν διαπραγματεύεται με τους Τουρκοκύπριους, αλλά ουσιαστικά με την Άγκυρα»

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ