"Όχι" στα 10 εκατ. της Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ράφαελ Γκερέιρο από τη Λοριάν, αλλά η πρώτη απόπειρά της έπεσε στο κενό.

"Όχι" στα 10 εκατ. της Παρί!

Το πλούσιο ταλέντο του Ράφαελ Γκερέιρο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα οι πρωταθλητές, με δεδομένο ότι θα παραχωρήσουν στη Ρόμα τον Λούκας Ντιν, κινήθηκαν ήδη για τον αριστεροπόδαρο Πορτογάλο άσο της Λοριάν, ο οποίος πέρυσι έκανε το ξεπέταγμά του (7 γκολ, 4 ασίστ) παίζοντας τόσο ως ο ακραίος αμυντικός όσο και ως εξτρέμ.

Μόνο που τα 10 εκατομμύρια που προσέφεραν στην ομάδα της Βρετάνης ως αποζημίωση για τη μεταγραφή κρίθηκαν λίγα από τον πρόεδρο Φερί και η πρόταση απορρίφθηκε άνευ διαπραγμάτευσης. " Αν ο Ντιν και ο Κιρζαβά ακούω ότι κοστίζουν 20 εκατομμύρια, δεν καταλαβαίνω γιατί ο Γκερέιρο να κοστίζει λιγότερα", υποστήριξε ο μεγαλοπαράγοντας των "μπακαλιάρων" χωρίς πάντως να κλείσει την πόρτα.

" Όλοι πουλούνται στην κατάλληλη τιμή", προσέθεσε χαρακτηριστικά και περιμένει πλέον τη βελτιωμένη πρόταση των Παριζιάνων, οι οποίοι έχουν ανάγκη από έναν παίκτη πίσω από τον Μάξουελ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK