Μίτσελ: "Λυπάμαι αν ο Γιαταμπαρέ μίσησε το ποδόσφαιρο"

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ παρουσιάστηκε επίσημα από τη Μαρσέιγ και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκε στην σκληρή κριτική που άσκησαν προς το πρόσωπό του, οι Γκαετάν Μπονγκ και Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Μίτσελ: "Λυπάμαι αν ο Γιαταμπαρέ μίσησε το ποδόσφαιρο"

Ο Μίτσελ είναι, εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα, νέος προπονητής της Μαρσέιγ στη θέση Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο Ισπανός τεχνικός παρουσιάστηκε από τους Μασσαλούς το μεσημέρι της Παρασκευής (21/08) και, όπως είναι λογικό, ερωτήθηκε για τις αιχμηρές δηλώσεις των Γκαετάν Μπονγκ και Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συνυπήρξαν με τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό, όμως, όταν τους ζητήθηκε η γνώμη τους, δεν μίλησαν με... κολακευτικά λόγια για τον πρώην προπονητή τους.

Παρόλα αυτά, ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό, απαντώντας με διπλωματικό τρόπο:

"Ευχαριστώ όλους όσους μου ευχήθηκαν, ακόμα και τον Σαμπού (σ.σ. Γιαταμπαρέ). Δεν θα ήθελα να απαντήσω κάτι άλλο. Σέβομαι όλους τους παλιούς μου παίκτες. Λυπάμαι εάν ο Σαμπού μίσησε το ποδόσφαιρο"!

Παράλληλα, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση του Μπιέλσα, έδωσε ως παράδειγμα την αγάπη των φίλων του Ολυμπιακού προς τον Ερνέστο Βαλβέρδε: "Χαίρομαι όταν αναλαμβάνω ομάδες, όπου οι προηγούμενοι προπονητές έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις. Υπήρχε πολλή αγάπη για τον Βαλβέρδε όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό. Σέβομαι τους προκατόχους μου. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε αποτέλεσμα με την ομάδα. Ποτέ δεν πρόκειται να συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Μπιέλσα ή κάποιον άλλο. Τον θαυμάζω πολύ και έχω τεράστιο σεβασμό προς το πρόσωπό του".

Διαβάστε ακόμα:

Έπιασε δουλειά ο Μίτσελ

Επίσημα στη Μαρσέιγ ο Μίτσελ

Διάδοχος του Μπιέλσα στην Μαρσέιγ ο Μίτσελ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Μπονγκ σε Μίτσελ

News 24/7

24MEDIA NETWORK