Τζέμερσον: Ο "Blackenbauer" της Μονακό που δίχασε το twitter

Πώς το προσωνύμιο του νέου Βραζιλιάνου της Μονακό έγινε αφορμή για αντιπαράθεση χρηστών στο twitter.

Τζέμερσον: Ο "Blackenbauer" της Μονακό που δίχασε το twitter
Τζέμερσον Μονακό

Προ ημερών η Μονακό ανακοίνωσε και παρουσίασε τον Βραζιλιάνο Τζέμερσον. Έναν 24χρόνο στόπερ, ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια στην Ατλέτικο Μινέιρο θα δοκιμάσει τις αντοχές του σ' ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Την Πέμπτη το απόγευμα οι Μονεγάσκοι, σε μια προσπάθεια να διαφημίσουν το νέο στόπερ τους, ανήρτησαν στο twitter μία φωτογραφία με τα κατορθώματά του εντός γηπέδου. Ταυτόχρονα συνόδευσαν τη φωτογραφία με τη λεζάντα "ο Blackenbauer" σε αριθμούς, κάνοντας λογοπαίγνιο με τον Φραντζ Μπεκενμπάουερ, έναν εκ των κορυφαίων κεντρικών αμυντικών όλων των εποχών.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που δυσανασχέτησαν με επιλογή της λέξης, κάνοντας λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά. Μπέρδεψαν στην κουβέντα τον Εβρά με τον Σουάρες και τον Ρον Άτκινσον με τον Μαρσέλ Ντεσαγί, φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίσουν σκλάβο τον Μαρσιάλ.

Ο ντόρος που προκλήθηκε ανάγκασε το διαχειριστή του λογαριασμού της γαλλικής ομάδας να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. "Blackenbauer" είναι το προσωνύμιο που του έχει δοθεί από τους οπαδούς της Ατλέτικο Μινέιρο συγκρίνοντάς τον με τον Κάιζερ", ανέφερε με νέα ανάρτησή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK