Άλλη Παρί με Μπαρτσελόνα: Νέες απώλειες για τον Μπλαν

Ούτε ο Νταβίντ Λουίζ ούτε ο Τιάγκο Μότα θα προλάβουν τον πρώτο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, δένοντας τα χέρια του Λοράν Μπλαν.

Άλλη Παρί με Μπαρτσελόνα: Νέες απώλειες για τον Μπλαν

Ο Βραζιλιάνος στόπερ αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο ντέρμπι του "Βελοντρόμ" και, όπως διαπιστώθηκε τη Δευτέρα, έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός για περίπου ένα μήνα. Την ίδια στιγμή ο συμπατριώτης του χαφ, σταθερά με προβλήματα από την αρχή της σεζόν, θα μείνει εκτός για το επόμενο 10ήμερο λόγω ενοχλήσεων.

Τούτο σημαίνει ότι σίγουρες απουσίες της Παρί Σεν Ζερμέν έφτασαν τις τέσσερις, αφού ο Μάρκο Βεράτι και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι τιμωρημένοι και θα χάσουν το πρώτο ματς με τους "μπλαουγκράνα".

Ανησυχία υπάρχει επίσης για τον Έντισον Καβάνι, ο οποίος εκτός του ότι δεν είναι στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του, είναι μαζί με τον Λαβέτσι οι παραπονούμενοι των Παριζιάνων για το χρόνο που παίρνουν και κυρίως τον τρόπο που χρησιμοποιούνται.

Με όλα τα παραπάνω ένα πιθανό σχήμα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο Μπλαν, αν το ματς ήταν... αύριο, θα είχε τους Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Καμπάιγ, Ραμπιό, Ματουιντί, Παστόρε, Λούκας και... Μπαεμπέκ. Λίγο δύσκολο ν' απειληθεί η παρέα του Μέσι.

Διαβάστε ακόμη:

Το VIDEO του τσακωμού Καβάνι-Μπλαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK