Συνάντηση με Λανς ο Μοντανιέ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Equipe", ο Φιλίπ Μοντανιέ θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες τη Λανς την Κυριακή (05/06) προκειμένου να συζητήσουν πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών.

Συνάντηση με Λανς ο Μοντανιέ

Το Σάββατο (04/06) ο Φιλίπ Μοντανιέ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ, καθώς υπήρξε σημαντική διαφορά στον οικονομικό τομέα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της "Ένωσης" να στρέφονται σ' άλλες επιλογές για τον πάγκο.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας " Equipe", ο 51χρονος τεχνικός θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες τη Λανς την Κυριακή (05/06) προκειμένου να συζητήσουν μία πιθανή συνεργασία.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η διοίκηση της γαλλικής ομάδας, παρότι βρίσκεται στη Ligue 2, προσφέρει στον Μοντανιέ ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ που στόχο θα έχει την επιστροφή της στα "μεγάλα σαλόνια" του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο επόμενος τεχνικός της Λανς πρόκειται να έχει μπάτζετ περίπου 18.000.000 ευρώ ώστε να μπορεί να κινηθεί όπως επιθυμεί στην αγορά. Ένα σημαντικό ποσό για ομάδα 2ης κατηγορίας, ακόμα κι αν πρόκειται για το γαλλικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Όχι" Μοντανιέ στην ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK