"Εκτέλεσε" τη Δρέσδη ο Γκέκας!

Άλλος άνθρωπος ο Φάνης Γκέκας μετά την επιστροφή του στην εθνική ομάδα, πέτυχε δύο γκολ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντιναμό Δρέσδης και υπέγραψε για την Άιντραχτ μια σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία (4-1) για την 9η αγωνιστική της β' κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου.

"Εκτέλεσε" τη Δρέσδη ο Γκέκας!

Λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της πρόθεσής του να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος, ο Έλληνας φορ ήταν ασταμάτητος. Με άριστες τοποθετήσεις στην περιοχή, εξέθεσε το αμυντικό δίδυμο των γηπεδούχων και ανέτρεψε το 1-0 που σημείωσε στο 31' ο Φιλ με εκτέλεση φάουλ. Στον 35ο λεπτό σκόραρε ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 40' ήταν ο αποδέκτης της σέντρα του Γιουνγκ.

Η Ντιναμό Δρέσδης, παρόλο που στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, δεν είχε τις λύσεις απέναντι στην οργανωμένη ομάδα του Άρμιν Φε και όχι μόνο δεν κατόρθωσε να ισοφαρίσει αλλά γνώρισε και τη συντριβή. Απόντος του Γκέκα, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 72' από τον Χόφερ, ο Ιντρίσου ανέλαβε δράση και σκόραρε δις στο τελευταίο δεκάλεπτο (84', 87') για το τελικό 4-1.

Με αυτήν της τη νίκη η Άιντραχτ σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της κατάταξης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK