21η αγ.: Η Ντόρτμουντ του Σωκράτη έβαλε τέσσερα στον Καπίνο (VIDEO)

Ο Στέφανος Καπίνο ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο δέχθηκε τέσσερα γκολ, με συνέπεια η Ντόρτμουντ του βασικού Σωκράτη Παπασταθόπουλου να επικρατήσει 4-2 της Μάιντς στη "Ζιγκνάλ Ιντούνα Παρκ" και για μόλις δεύτερη φορά να πανηγυρίσει δύο σερί νίκες στην εφετινή Bundesliga.

21η αγ.: Η Ντόρτμουντ του Σωκράτη έβαλε τέσσερα στον Καπίνο (VIDEO)

Ο τραυματισμός του Ματς Χούμελς έδωσε φανέλα βασικού στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ στον αντίποδα, ο Στέφανος Καπίνο υπερασπίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός την εστία της Μάιντς εξαιτίας της τιμωρίας του Λόρις Κάριους.

Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, καθώς ο Ρόμαν Βάιντενφελερ έκανε άστοχη έξοδο και ο Ελκίν Σότο άνοιξε το σκορ στο 50ό δευτερόλεπτο με μακρινή λόμπα.

Ο Μάρκο Ρόις προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, αλλά το δοκάρι δεν του το επέτρεψε, ενώ ο Καπίνο ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο επεφύλασσε και μία αμφιβητούμενη φάση (ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρέθηκε στο έδαφος μετά από μονομαχία με τον Πιέρ Μπένγκτσον, όμως ο διαιτητής θεώρησε ότι δεν υπάρχει πέναλτι).

21η αγ.: Η Ντόρτμουντ του Σωκράτη έβαλε τέσσερα στον Καπίνο (VIDEO)

Εντυπωσιακό ήταν το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, αρχής γενομένης από το γεγονός ότι η Ντόρτμουντ ανέτρεψε τα δεδομένα με τα γκολ των Νέβεν Σούμποτιτς στο 48' (με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ) και Ρόις στο 55' (έπειτα από πάσα του Κέβιν Καμπλ).

Η Μάιντς ισοφάρισε λίγες στιγμές αργότερα με τον Γιούνους Μάλι, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων, αλλά η συνέχεια ανήκε στην ομάδα του Γίργκεν Κλοπ που σκόραρε στο 71' με τον Ομπαμεγιάνγκ και το 78' με τον Νούρι Σαχίν (φέρει ευθύνη ο Καπίνο).

Ντόρτμουντ (4-2-3-1): Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Παπασταθόπουλος, Σμέλτσερ, Γιουντογκάν, Σαχίν, Καμπλ (70' Μεχιταριάν), Καγκάβα (78' Γκίντερ), Ρόις (84' Ράμος), Ομπαμεγιάνγκ.

Μάιντς (4-3-3): Καπίνο, Μπροσίνσκι, Μπούνγκερτ, Μπελ, Μπένγκτσον, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Γκάις, Σότο, Μάλι, Οκαζάκι (82' Ντε Μπλάσις), Χόφμαν (55' Κου).

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου

21:30 Ντόρτμουντ - Μάιντς 4-2

(50' Σούμποτιτς, 54' Ρόις, 71' Ομπαμεγιάνγκ, 78' Σαχίν - 1' Σότο, 56' Μάλι)

Σάββατο 14 φεβρουαρίου

16:30 Χόφενχαϊμ - Στουτγκάρδη

16:30 Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ

16:30 Μπάγερν - Αμβούργο

16:30 Γκλάντμπαχ - Κολωνία

16:30 Βέρντερ - Άουγκσμπουργκ

19:30 Άιντραχτ - Σάλκε

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου

16:30 Χέρτα - Φράιμπουργκ

19:30 Στουτγκάρδη - Πάντερμπορν

News 24/7

24MEDIA NETWORK