Επίσημο: Ο Αντσελότι στη θέση του Γκουαρδιόλα το καλοκαίρι

Είναι πλέον επίσημο. Το καλοκαίρι ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπάγερν και θα αντικατασταθεί από τον Κάρλο Αντσελότι.

Επίσημο: Ο Αντσελότι στη θέση του Γκουαρδιόλα το καλοκαίρι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα παραδώσει τη σκυτάλη του πάγκου της Μπάγερν στον Κάρλο Αντσελότι το προσεχές καλοκαίρι.

Τη σχετική ανακοίνωση την έκανε ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα "Bild". Η είδηση φυσικά είχε διαρρεύσει νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ την είχαν καταγράψει ρεπορταζιακά.

Ο Γκουρδιόλα θα προσπαθήσει να οδηγήσει την Μπάγερν στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ έτσι ώστε να αφήσει τη Βαυαρία με τις καλύτερες των αναμνήσεων και εν συνεχεία θα παραδώσει στον Αντσελότι ο οποίος επιστρέφει στους πάγκους μετά το τέλος της συνεργασία του με τη Ρεάλ το προηγούμενο καλοκαίρι.

Στα τρία χρόνια της συνεργασίας τους (2013-2016) Μπάγερν και Γκουαρδιόλα κέρδισαν τίτλους (εγχώριους) με την ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου με τη σφραγίδα του Καταλανού τεχνικού.

Ο Αντσελότι από την πλευρά του επιλέχθηκε γιατί έχει αποδειχθεί... μάγος στη διαχείριση πραγματικά μεγάλων ομάδων και μεγάλων παικτών (στη Μίλαν, στην Τσέλσι, στην Παρί Σεν Ζερμέν και στη Ρεάλ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK