Με παιδιά προσφύγων στο γήπεδο οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου

Σε μια απίστευτη κίνηση αλληλεγγύης προχώρησε η Μπάγερν Μονάχου, οι παίκτες της οποίας εισήλθαν μαζί με παιδιά προσφύγων στον αγωνιστικό χώρο του "Allianz Arena" κόντρα στην Άουγκσμπουργκ.

Με παιδιά προσφύγων στο γήπεδο οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου

Στο πλευρό των προσφύγων στέκεται η Μπάγερν Μονάχου και το δείχνει έμπρακτα με κάθε ευκαιρία.

Στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, οι Βαυαροί έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας παιδάκια προσφύγων ως μασκότ! Αυτά φόρεσαν φανέλες με τα χρώματα του συλλόγου και στάθηκαν δίπλα στους μεγάλους αστέρες με περηφάνια.

Αναμφίβολα μια κίνηση που σκόρπισε πολλά χαμόγελα...

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ