Ο Γκερντ Μίλερ έχει Αλτσχάιμερ!

Λίγες ημέρες προτού ο Γκερντ Μίλερ κλείσει 70 χρόνια ζωής, η οικογένειά του γνωστοποίησε πως ο παλαίμαχος άσος της Μπάγερν Μονάχου πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Ο Γκερντ Μίλερ έχει Αλτσχάιμερ!

Με ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Μπάγερν Μονάχου έκανε γνωστό πως ο επί σειρά ετών παίκτης της και κάτοχος του βραβείου της "Χρυσής Μπάλας" το 1970, Γκερντ Μίλερ, πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Ο Μίλερ κλείνει τα 70 στις 3 Νοεμβρίου και η οικογένειά του αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την είδηση λίγες ημέρες πριν, ζητώντας να μην υπάρξουν και εκδηλώσεις για τα γενέθλια του θρύλου των Βαυαρών, ο οποίος πλέον δεν ζει στο Μόναχο με τη σύζυγό του αλλά σε οίκο ευγηρίας.

"Ζητάμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του να υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός. Ήταν ένας υπέροχος παίκτης και ένας καλό φίλος. Θα έχει πάντα μια θέση στην οικογένειά της Μπάγερν. Η ομάδα θα στηρίζει πάντα τον Γκερντ Μίλερ και την οικογένειά του και θα βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί", δήλωσε ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ