Ότο παντός καιρού

Σκεφτείτε τον εαυτό σας όταν θα είστε 74ων ετών... παντοφλίτσα, εφημερίδα και η προσοχή στραμμένη στο... τζάκι μη σβήσει! Λογικό. Όχι όμως και για τον Ότο Ρεχάγκελ ο οποίος σε αυτή την ηλικία επέστρεψε στη Μπουντεσλίγκα και έκανε την πρώτη του προπόνηση μέσα στα χιόνια.

Ότο παντός καιρού

Η επιστροφή του "Όθωνα" στη Μπουντεσλίγκα έπειτα από 12 χρόνια αποτελεί πρώτο θέμα στα αθλητικά γερμανικά έντυπα. Ο συνεργάτης του Contra.gr, Γιώργος Βαβρίτσας τον χαρακτήρισε "έφηβο ετών 73" και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Γερμανός τεχνικός είναι τόσο αγαπητός στην πατρίδα του και όχι μόνο.

Εξάλλου, ο σεβασμός στο πρόσωπο κάποιου κερδίζεται από τον ίδιο και αν μη τι άλλο, όπου κι αν δούλεψε στην καριέρα του ο Ρεχάγκελ, μονάχα καλά λόγια τον συνόδευαν από τους συνεργάτες του.

Ακόμη και στα 74 του χρόνια ο Ότο φόρεσε τη φόρμα και έδωσε πρώτος το σύνθημα για την έναρξη της προπόνησης μέσα στα χιόνια. Πρώτος σε διάθεση για δουλειά, επιθυμία για την επιτυχία που ζηλεύουν, όχι μόνο οι συνομήλικοί του, αλλά και πολλοί, σαφώς νεότεροι, συνάδελφοί του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK