Και επίσημα στη Μάιντς ο Ντε Μπλάσις

Η γερμανική Μάιντς ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του επιθετικού του Αστέρα Τρίπολης, Πάμπλο Ντε Μπλάσις. Ο 26χρονος Αργεντινός βρίσκεται ήδη στη Γερμανία προκειμένου να ενσωματωθεί στο ρόστερ της νέας του ομάδας.

Και επίσημα στη Μάιντς ο Ντε Μπλάσις

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις αποτελεί και επίσημα παίκτη της Μάιντς. Οι Γερμανοί, ανακοίνωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τους τη μεταγραφή του 26χρονου επιθετικού του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας.

Και επίσημα στη Μάιντς ο Ντε Μπλάσις

Οι Γερμανοί πείστηκαν για τις ικανότητες του Αργεντινού επιθετικού στα ματς που έδωσαν με τους Αρκάδες και προχώρησαν άμεσα στην απόκτησή του. Όπως δήλωσε και ο γενικός διευθυντής της Μάιντς: "Για την ποιότητα του Πάμπλο βεβαιωθήκαμε στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ. Πιστεύουμε πως θα βοηθήσει με τις ικανότητες του πολύ στο επιθετικό κομμάτι".

Ενώ ο προπονητής της ομάδας, Κάσπερ Χιούλμαντ, τόνισε πως: " Ο Ντε Μπλάσις είναι ένας ευέλικτος και προσαρμοστικός επιθετικός. Είναι επίσης ένας έξυπνος παίκτης που μπορεί και διαβάζει το παιχνίδι καλά χρησιμοποιώντας την εμπειρία του".

Διαβάστε ακόμη:

Οπαδοί αποχαιρέτησαν τον Ντε Μπλάσις

News 24/7

24MEDIA NETWORK