Χτυπήθηκε διαιτητής, διακοπή σε ματς του γερμανικού κυπέλλου

Δεν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση κυπέλλου μεταξύ της Όσναμπρικ και της Λειψίας, διότι ο διαιτητής χτυπήθηκε από αντικείμενο.

Τη διακοπή της αναμέτρησης Όσναμπρικ-Λειψία στο 72', για το γερμανικό κύπελλο, αποφάσισε ο διαιτητής Μάρτιν Πέτερσεν μετά το αντικείμενο, αναπτήρας όπως γράφηκε, που δέχθηκε από την εξέδρα των γηπεδούχων και το οποίο τον χτύπησε στο κεφάλι.

Το παράδοξο ήταν πως η Όσναμπρικ είχε το προβάδισμα χάρη στο γκολ του Σάβραν από το 1ο λεπτό και αβαντάζ πρόκρισης στην επόμενη η φάση 18 λεπτά πριν από τη λήξη. Πλέον η ομάδα από τη Νότια Σαξονία κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι 3-0 στα χαρτιά, αφού θα κριθεί υπαίτια της διακοπής.

Η διοίκηση της Όσναμπρικ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από το διαιτητή για ό,τι συνέβη και όσους οπαδούς χρειάστηκε ν' αποχωρήσουν από το γήπεδο λόγω της εξέλιξης αυτής.

Είναι το δεύτερο σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας μέσα το τελευταίο διήμερο, αφού είχε προηγηθεί η επίθεση με σφαίρες στο πούλμαν της Χέρτα.

Η στιγμή που ο ρέφερι τραυματίστηκε

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα