Μαρτίνεθ: "Γ@@@α το γόνατό μου!"

O σοβαρός τραυματισμός του Χάβι Μαρτίνεθ στο γερμανικό Super Cup έκανε τον 25χρονο Ισπανό να ανεβάσει ένα VIDEO στο facebook στο οποίο καταριέται την ατυχία που τον βρήκε, και που θα τον κρατήσει εκτός για όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Μαρτίνεθ: "Γ@@@α το γόνατό μου!"

Η ήττα με 2-0 της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στη Ντόρτμουντ για το γερμανικό Super Cup "κόστισε" διπλά στον Χάβι Μαρτίνεθ, ο οποίος όχι μόνο δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τον τίτλο, αλλά υπέστη σοβαρότατο τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Συγκεκριμένα η τύχη του γύρισε την πλάτη στο 29ο λεπτό όταν στην προσπάθειά του να κάνει ένα εναέριο βολέ, το γόνατό του μπλέχτηκε σε αντίπαλο με αποτέλεσμα να προσγειωθεί άσχημα στο χορτάρι.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος αργότερα μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο facebook υπέστη ρήξη χιαστών. Ο Μαρτίνεθ, τσακισμένος ψυχολογικά μίλησε με σκληρή γλώσσα για την άτυχη στιγμή, ενώ διαβεβαίωσε πως θα επιστρέψει δριμύτερος:

"Γ@@@α το γόνατο μου και τώρα είμαι εδώ στον καναπέ. Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως κατά 99% είναι ρήξη χιαστών. Δεν συνηθίζω να καταριέμαι, αλλά έτσι έχει η υπόθεση. Έγιναν όλα σκατά.

Τελικά είναι οι χιαστοί, οπότε θα μπω στο χειρουργείο αύριο (σ.σ.14/8) και θα ξεκινήσω αμέσως αποθεραπεία για να γυρίσω πίσω καλύτερος.

Θα επιστρέψω".

Δείτε το VIDEO του τραυματισμού του αλλά και αυτό που ανέβασε στο facebook:

Διαβάστε ακόμη:

Η παρακάμερα του τελικού του γερμανικού Σούπερ Καπ

Πιέρ-Εμερίκ... Spiderman (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK