"Τεσσάρα" τα Τρίκαλα, ο Ζαϊρί νίκησε τη Λαμία

Εύκολο απόγευμα για τα Τρίκαλα που επικράτησαν με 4-0 του Παναιγιάλειου στην έδρα τους και πλησίασαν κι άλλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Με τον Ζαϊρί να σκοράρει δις η Ζάκυνθος νίκησε τη Λαμία, αναλυτικά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής.

"Τεσσάρα" τα Τρίκαλα, ο Ζαϊρί νίκησε τη Λαμία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τρίκαλα - Παναιγιάλειος 4-0

Στο κυνήγι της ανόδου εξακολουθούν να βρίσκονται τα Τρίκαλα, τα οποία επικράτησαν με 4-0 του Παναιγιάλειου και έφτασαν στον 1 βαθμό τον Απόλλωνα Σμύρνης που υποδέχεται την Δευτέρα (11/1) την Κέρκυρα. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 34' ο Παπαπαναγιώτου, με τον Στεφάνοβιτς να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της θεσσαλικής ομάδας, ο Ναβάρο "έγραψε" το 3-0 στο 59' με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ "κλειδώνοντας" με αυτό τον τρόπο τη νίκη και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 93΄ο Αρσενίεβιτς.

Οι συνθέσεις

Τρίκαλα:Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαπαναγιώτου, Ντόικιτς, Κοντοδήμος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Γκμπαλέ, Ναβάρο, Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς.

Παναιγιάλειος::Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κολόκας, Φωτιάς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Πέρεθ, Ζουνίνιο, Σκαρτσίλας, Μπουρλάκης.

Ζάκυνθος - Λαμία 3-0

Με κορυφαίο τον Ζαουάντ Ζαϊρί που βρήκε δίχτυα δύο φορές και έδωσε μία αστίστ, η προτελευταία της βαθμολογίας της Football League Ζάκυνθος έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 3-0 της Λαμίας, ξεκινώντας ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο νέο έτος.

Οι γηπεδούχοι πήραν εύκολα το προβάδισμα στο 33ο λεπτό με τον Βοσνακίδη μετά από σέντρα του Ζαϊρί. Από το σημείο εκείνο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά, με αποτέλεσμα να αφήσουν πολλούς κενούς χώρους και μοιραία να έρθει το 2-0 από τα πόδια του Ζαϊρί στο 74'. Μάλιστα, ο Μαροκινός δεν σταμάτησε εκεί αλλά σημείωσε κι άλλο γκολ λίγα λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα, για να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή 2-2

Χορταστικό ματς στον Βόλο όπου Ολυμπιακός και Παναχαϊκή ήρθαν ισόπαλοι 2-2. Οι Βολιώτες άνοιξαν με το... καλησπέρα στο ματς το σκορ, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Γκουγκούδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να έρθει ο Αλαμάνης και να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 38'. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με τον Μητρόπουλο δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου απείλησε χωρίς όμως αποτέλεσμα και τελικά στο 84', η λειψή Παναχαϊκή έφερε το ματς στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέδρο, με το 2-2 να είναι και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου:Δασκαλάκης, Ζέρης, Αρβανίτης, Φερνάντες, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Κυζιρίδης, Γκουγκούδης, Σκοπελίτης, Νικολιάς, Αλαμάνης.

Παναχαϊκή:Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Λαμπρόπουλος Ι., Λαμπρόπουλος Γ., Μουκίδης, Τρίγκας, Ρόκας, Πέδρο, Μητρόπουλος, Σαμπατάκος.

Οι συνθέσεις

Ζάκυνθος:Πολίτης, Κυριακίδης, Κουρέλλας, Καμπούρης, Βοσνακίδης, Ναζίμ, Ζέλιος, Ορφανίδης, Ζαϊρί, Λέκκας, Καραμαλίκης.

Λαμία:Ρίζος, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Κοτσώνης, Σιλιγαρδάκης, Τόσκας, Καραγιάννης, Σιατραβάνης, Τζόκιτς, Πίντο.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου

Κισσαμικός - Καλλιθέα0-0

Σάββατο 9 Ιανουαρίου

Πανσερραϊκός - ΑΕΛ0-2

(72', 78' Μπόγιοβιτς)

Κυριακή 10 Ιανουαρίου

Αναγέννηση Καρδίτσας - Εργοτέλης 0-0

Αγροτικός Αστέρας - Πανελευσινιακός 2-0

(20' Καπίας, 49' Καθάριος)

Χανιά - Αχαρναϊκός 0-1

(8' Μουστάκης)

Ζάκυνθος - Λαμία 3-0

(32' Βοσνακίδης, 74', 86' Ζαϊρί)

Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή 2-2

(1' Γκουγκούδης, 38' Αλαμάνης - 41' Μητρόπουλος, 84' Πέδρο)

Τρίκαλα - Παναιγιάλειος 4-0

(34' Παπαπαναγιώτου, 47' Στεφάνοβιτς, 59' Ναβάρο, 90+3' Αρσενίεβιτς)

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου

18:00 Απόλλων Σμύρνης - Κέρκυρα

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK