Παναιγιάλειος - ΑΕΚ 0-1

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει μια νίκη "δια πυρός και σιδήρου" στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο σε ένα ματς με ένταση και σκληρές μονομαχίες. Χρυσός σκόρερ για την Ένωση ο Αραβίδης, ο οποίος στη συνέχεια αποβλήθηκε!

Παναιγιάλειος - ΑΕΚ 0-1

Στο 9΄η ΑΕΚ έστειλε την προειδοποιητική της βολή. Ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε ιδανικά το φάουλ, ο Λαμπρόπουλος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ήταν η πρώτη μεγάλη φάση των «κιτρινόμαυρων» οι οποίοι μετά το δεκάλεπτο προσαρμόστηκαν στον κακό αγωνιστικό χώρο και έγιναν τα «αφεντικά» του αγώνα.

Η ΑΕΚ με εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας έφτανε πιο εύκολα στην εστία του Παναιγιάλειου και στο 21΄πήρε το προβάδισμα. Ο Πλατέλλας έδωσε στον Μπαρμπόσα, ο Πορτογάλος από πλάγια θέση έκανε παράλληλα μπαλιά στη μικρή περιοχή και ο Αραβίδης με κοντινό πλασέ πέτυχε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου μέρους ο Παναιγιάλειος προσπαθούσε να κόψει κάθε επίθεση της ΑΕΚ με σκληρά φάουλ και κατάφερε να εκνευρίσει μέχρι και τον Δέλλα στον πάγκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έπαιξε περισσότερο με τη λογική και λιγότερο με παρορμητισμό. Η «Ένωση» δεν ρίσκαρε στην άμυνα και στην επίθεση δημιούργησε μια μεγάλη φάση για να τελειώσει τον αγώνα. Ήταν το 61΄όταν ο Μπαρμπόσα έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Ντούνη αλλά το πλασέ του τελευταίου ήταν το λιγότερο απαράδεκτο και έφυγε άουτ.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η ΑΕΚ έκανε διαχείριση του αγώνα. Ο Δέλλας έβαλε στο ματς τους Ζόριτς και Φαγέ στη μεσαία γραμμή και θέλησε να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της.

Ο Παναιγιάλειος πήρε μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν σταμάτησε να παίζει... καράτε υπό την ανοχή του διαιτητή. Και αφού οι γηπεδούχοι κλωτσούσαν ατιμώρητοι, οι παίκτες της ΑΕΚ έπρεπε να υπομένουν και να διαχειρίζονται τα νεύρα τους. Τελικά, ο διαιτητής απέβαλε τον Αραβίδη με 2 κίτρινες κάρτες σε 1 (!) λεπτό!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Σεροπιάν): Σταυριανός, Σπίνουλας, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Γκοτσούλας, Σταμόγιαννος, Τσατσαρής (54' Ουρτάδο), Πόνσε, Νάστος (59' Κατσικοκέρης), Σκατσίλας (78' Σεχολάρι), Μπούνας

ΑΕΚ (Δέλλας): Ανέστης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Πεταυράκης, Ανάκογλου, Κορδέρο, Μπαρμπόζα, Πλατέλλας (83' Φαγιέ), Ντούνης (63' Ζόριτς), Αραβίδης

Δείτε το γκολ του Αραβίδη:

Δείτε φωτογραφίες από το Αίγιο

Το LIVE του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK