ΑΕΚ εναντίον... αγωνιστικής απραξίας

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θέλει να μείνει άπρακτη η ΑΕΚ λόγω της αναβολής του ματς της Πάτρας και ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ψάξει η "Ένωση" για αντίπαλο και διεξαγωγή φιλικού.

ΑΕΚ εναντίον... αγωνιστικής απραξίας
INTIME SPORTS

Στην ΑΕΚ δεν γνώριζαν -σε επίσημο επίπεδο- οτιδήποτε για την αναβολή του αγώνα με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Δεδομένου του γεγονότος ότι η "Ένωση" είχε ρεπό από το πρωτάθλημα της Football League την περασμένη εβδομάδα, ο προπονητής της, Τραϊανός Δέλλας ενδέχεται να αναζητήσει αντίπαλο για φιλικό αγώνα προκειμένου να μη μείνει άπρακτη η ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Η έλλειψη ρυθμού ήταν κάτι με το οποίο… πάλεψαν στην ΑΕΚ από την αρχή καθώς η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος είχε σαν αποτέλεσμα να μην έχει η ομάδα επίσημο αγώνα στα πόδια της για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί κάπως νωθρή στους αγώνες Κυπέλλου.

Στην ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένοι να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια και αναμένεται να υπάρξει αγωνιστική δράση, έστω και για φιλικό, στο προσεχές διάστημα. Το απόγευμα της Πέμπτης, οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στα Σπάτα για την προπόνηση, από την οποία αναμένεται να προκύψουν ειδήσεις σε ότι αφορά τον τρόπο που θα πορευτεί η ΑΕΚ για να καλύψει με δράση το κενό της αναβολής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK