Η αντίδραση του Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημερώθηκε για τις τοποθετήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στο έκτακτο ΔΣ της Superleague και παρακολουθεί τις εξελίξεις μαζί με τους νομικούς συμβούλους του.

Η αντίδραση του Μελισσανίδη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, θα τοποθετηθεί επίσημα για τις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη στο διοικητικό συμβούλιο της Super League.

O πρόεδρος της Ένωσης βρισκόταν σε ραντεβού τη στιγμή που έβγαινε στην δημοσιότητα η ομιλία του Μαρινάκη και άμεσα διέκοψε και ανέβαλε όλες τις συναντήσεις του και κάλεσε τους νομικούς του συμβούλους για να εξετάσει πως θα χειριστεί το θέμα.

Θυμίζουμε ότι η επίθεση στο Χριστόφορο Ζωγράφο αργά το βράδυ της Πέμπτης (13/11) προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έφτασαν μέχρι την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε στοιχεία και ονόματα στο έκτακτο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας για τη συγκεκριμένη επίθεση, ενώ λίγο αργότερα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τα όσα είπε για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, την ΑΕΚ και τον Ζωγράφο.

Διαβάστε ακόμη:

Καταγγελίες Μαρινάκη: "Να ανοίξουν τα τηλέφωνα"

Παρέμβαση Μαρινάκη με ονόματα

Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων

News 24/7

24MEDIA NETWORK