Ο Μέγιερι και η ΑΕΚ

Ο μάνατζερ του Μπάλας Μέγιερι με δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του, "πέταξε τη βόμβα" αναφορικά με τον πελάτη του και ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Ο Μέγιερι και η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο 24χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει προτάσεις από το εξωτερικό (Τουρκία συγκεκριμένα), αλλά και από την ΑΕΚ, η οποία η αλήθεια είναι πως βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα ενόψει της νέας σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Οχι πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Ανέστη, αλλά στην ΑΕΚ θεωρούν πως πρέπει να κινηθούν για κάτι καλύτερο του Ανέστη.

Αυτός είναι ο Μέγιερι για τον οποίο δεν έχει υπάρξει κάποια κρούση, αλλά στην Ενωση τον παρακολουθούν στενά γνωρίζοντας τα δύο δεδομένα που υπάρχουν:

1. Το συμβόλαιο του γκολκίπερ του Ολυμπιακού λήγει αυτό το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει την επιθυμία του να το ανανεώσει, αλλά ο Μέγιερι θέλει να βρίσκεται σε μια ομάδα που θα παίζει.

2. Εκεί ακριβώς είναι το δεύτερο σημείο. Οτι ο Μπάλας Μέγιερι θέλει να πάει σε ομάδα που θα έχει θέση στο τέρμα. Στον Ολυμπιακό με τον Ρομπέρτο ο Ούγγρος είναι μια λύση "πολυτελείας". Αν εξαιρέσουμε τα ματς Κυπέλλου, ο 24χρονος τερματοφύλακας δεν παίζει αλλού. Βέβαια και στο Κύπελλο, στο τελευταίο κρίσιμο ματς, αυτό με την ΑΕΚ, χρειάστηκε η παρουσία του Ρομπέρτο -παρά την αντίθετη γνώμη του Περέιρα. Αυτά βλέπει ο Μέγιερι και θεωρεί πως με τον Ισπανό μπροστά του δεν πρόκειται να κερδίσει θέση βασικού.

Στην ΑΕΚ ή κάπου άλλου, ενδέχεται να βρει αυτό που ψάχνει. Και η ΑΕΚ, φυσικά, στο πρόσωπο του 24χρονου μπορεί να βρει αυτό που θέλει. Το θέμα είναι να δούμε πού θα τραβήξει αυτή η ιστορία. Αν η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτησή του -επιβεβαιώνοντας και τα λεγόμενα του μάνατζέρ του- ή αν ο Ούγγρος πάει για άλλες πολιτείες. Εκτός αν γίνει η ανατροπή και παραμείνει στον Ολυμπιακό. Έστω αναπληρωματικός. Πάντως, το ενδιαφέρον της Ένωσης υφίσταται...

Διαβάστε ακόμη:

Ηρακλής Ψαχνών-ΑΕΚ 1-3 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK