O Mελισσανίδης στους ΑΕΚτζήδες της Αμερικής

Kατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Αμερική, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε στον ιστορικό σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Νέα Υόρκη. Τι είπε στους φίλους της "Ένωσης" και η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τελευταίοι.

O Mελισσανίδης στους ΑΕΚτζήδες της Αμερικής

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στην Αμερική και οι μέρες της παρουσίας του σε αυτή δεν θα μπορούσαν να μην έχουν -και- "κιτρινόμαυρη" απόχρωση. Ο "Μελισσάν" επισκέφτηκε τον σύνδεσμο των φίλων της "Ένωσης" ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση με αντικείμενο την παρουσία του εκεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με την ευκαιρία του ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη , ο κος Μελισανίδης επισκέφτηκε τα γραφεία του ιστορικού συλλόγου ΑΕΚ Αμερικής. Κάθισε και συνομίλησε με πολλά μέλη του συλλόγου που παρεβρέθησαν εκεί.

Από τα κύρια θέματα της συζήτησης ήταν η ανέγερση του καινούργιου γηπέδου της ΑΕΚ και οι δυσκολίες που υπάρχουν, η ενίσχυση της ομάδας με την επιστροφή της στο χώρο της Α Εθνικης (εκεί που της αρμόζει), καθώς επίσης και η εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, που τα τελευταιά χρόνια είναι προφανές σε ολόκληρο τον κόσμο ότι περνάει από σοβαρή κρίση με πολλά κρούσματα βίας.

Καταδίκασε την συμπεριφορά των ΑΕΚτζήδων για τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, καθώς επίσης και τα ερεθίσματα που πήραν αυτοί οι φίλαθλοι απ΄π τον προπονητή και συγκεκριμένους παίκτες του Ολυμπιακού.

Τέλος έβγαλε πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες με τους ΑΕΚτζήδες της ξενιτιάς και τους υποσχέθηκε οτι η επίσημη ΑΕΚ είναι πάντα στο πλευρό τους και στηρίζει όλες της προσπάθειες που γίνονται απο τα μελη του συλλόγου στο να κυματίζει ψηλά η κιτρινομαυρη σημαία στην μακρινή ξενιτειά. Από τις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν η συνομιλία του κυρίου Μελλισανιδη με τον μικρούλη Κωσταντίνο Καραγιώργη που στην ουσία ανάλυσε την φετινή πορεία της ΑΕΚ και ζήτησε μεταγραφές για τον άλλο χρόνο εκπλήσσοντας ευχάριστα τον Κύριο Μελισανίδη με τις γνώσεις του πάρα το πολύ νεαρό της ηλικίας του κάτι που το διασκέδασε και ίδιος ο πρόεδρος με άπληστο κέφι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK