"Τεράστιος σύλλογος η ΑΕΚ"

Με τα θερμά λόγια μίλησε για την ΑΕΚ ο μάνατζερ του Νεμάνια Νίκολιτς, Βλάνταν Φιλίποβιτς, στην εφημερίδα SportDay και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ούγγρος φορ να μεταγραφεί τον Γενάρη στους κιτρινόμαυρους.

"Τεράστιος σύλλογος η ΑΕΚ"

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

« Η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ, με τεράστιο όνομα. Τα στατιστικά του Νεμάνια και οι εμφανίσεις του έχουν κάνει πολλές ομάδες να ασχοληθούν με την περίπτωση του. Η ΑΕΚ, ναι ενδιαφέρεται για τον Νεμάνια και φυσικά αποτελεί μια από τις επιλογές μας. Θα δούμε όμως τι θα γίνει. Ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά», ανέφερε αρχικά ο Φιλίποβιτς και πρόσθεσε: « Είναι μια περίπτωση που δεν μπορούμε να αποκλείσουμε. Θα δούμε τι θέλει η ΑΕΚ, θα συζητήσουμε και με την ομάδα».

Στη συνέχεια, ο μάνατζερ του Νίκολιτς (το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι) απάντησε στο τι μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί της ΑΕΚ από την ενδεχόμενη μεταγραφή του πελάτη του: « Γκολ. Είναι killer. Αυτή δεν είναι και η ουσία του ποδοσφαίρου; Γι’ αυτό παίζουν οι ομάδες, αυτό μπορεί να κάνει ο Νεμάνια. Να βάζει γκολ. Πολλά γκολ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK