To 80% από τα διαρκείας για το γήπεδο

Η ΑΕΚ παρουσίασε τη διαφημιστική καμπάνια της για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής σεζόν. Με φόντο τον... θρόνο της στη Super League και με το σύνθημα "Πλησιάζουμε στη θέση μας", η Ένωση εγκαινιάζει την πώληση των καρτών της σεζόν 2014-2015.

To 80% από τα διαρκείας για το γήπεδο

Με το φθηνότερο εισιτήριο διαρκείας να κοστολογείται στα 150 ευρώ (στις θύρες 1, 35, 15) και με ειδικές τιμές για κατόχους άνω των 65 ετών, εφήβους και φοιτητές, η ΑΕΚ παρουσίασε τις κάρτες της νέας αγωνιστικής περιόδου μέσω συνέντευξης Τύπου που πραγματοποίησε στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το 80% των εισπράξεων για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Όπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες, το 80% των εισπράξεων από τα εισιτήρια διαρκείας θα διατεθούν στην ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανίδη και είναι δείγμα του βάρους το οποίο πέφτει στο μείζον θέμα της κατασκευής του γηπέδου, παρά το γεγονός ότι το μπάτζετ της ομάδας ανεβαίνει αισθητά σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Μαθητική εξέδρα σε όλους τους εντός έδρας αγώνες

Πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι η επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο και η δημιουργία γιορτινής ατμόσφαιρας σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Έτσι, πέραν των οικογενειακών πακέτων, οι άνθρωποι της Ένωσης θέτουν σε λειτουργία της μαθητικής εξέδρας. Πρόκειται για τη θύρα 31 του ΟΑΚΑ, η οποία θα... παραδοθεί σε μαθητές σχολείων.

To 80% από τα διαρκείας για το γήπεδο

Εισιτήρια διαρκείας ΑΜΕΑ

Στο φυλλάδιο που κυκλοφόρησε η ΑΕΚ γίνεται αναφορά και για την κατηγορία ΑΜΕΑ, η οποία μαζί με το εισιτήριο διαρκείας στη θύρα 13 του ΟΑΚΑ εξασφαλίζει δωρεάν και μία θέση πάρκινγκ, ενώ ο συνοδός ΑΜΕΑ έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας στην ίδια θύρα με 150 ευρώ.

Από την Παρασκευή ξεκινούν οι ανανεώσεις

Από την προσεχή Παρασκευή θα ξεκινήσουν οι ανανεώσεις για τους περυσινούς κατόχους καρτών διαρκείας, οι οποίοι θα μπορούν να ανανεώσουν μέχρι και τη Δευτέρα 21 Ιουλίου στις θέσεις που κατείχαν και την περασμένη σεζόν.

Aναλυτικά οι τιμές και οι κατηγορίες:

Related content

Διαβάστε ακόμη

Σχόλιο Άκης Γεωργίου: Αν ο Μελισσανίδης ήθελε να φτιάξει γήπεδο... τένις

Στον ΟΤΕ TV η ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK