Το οφσάιντ-παρωδία στο Τρίκαλα - Κέρκυρα

Ο βοηθός στην αναμέτρηση των Τρικάλων με την Κέρκυρα "έκοψε" με ανύπαρκτο οφσάιντ τους γηπεδούχους, καθώς δεν είδε πως ο Γκαστόν Γκονζάλες ήταν πίσω από τη γραμμή του κέντρου την στιγμή που δέχθηκε την μπάλα.

Το οφσάιντ-παρωδία στο Τρίκαλα - Κέρκυρα

Ένα οφσάιντ... παρωδία είχαμε στην αναμέτρηση των Τρικάλων με την Κέρκυρα. Στο 79ο λεπτό, ο Δημήτρης Σουάνης έχασε την μπάλα στο χώρο του κέντρου ύστερα από πίεση του Νίκου Κουσκουνά.

Η μπάλα κατέληξε στον Γκαστόν Γκονζάλες, ο οποίος έβγαινε τετ α τετ με τον Φώτη Κουτζαβασίλη, αλλά ο επόπτης σήκωσε τη σημαία και τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ.

Όπως φαίνεται στο ριπλέι αλλά και στην κανονική ροή του αγώνα, την στιγμή που δέχεται την μπάλα ο Γκονζάλες είναι πίσω από τη γραμμή του κέντρου, κι επομένως η υπόδειξη του βοηθού ήταν λανθασμένη.

Εννοείται πως δεν αποτελεί δικαιολογία η λανθασμένη θέση του, αφού δεν χρειάζεται να έχεις την ευθεία για να δεις αν ένας παίκτης είναι πίσω από τη γραμμή του κέντρου ή όχι.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τρίκαλα - Κέρκυρα 3-2

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ