4η αγων.: Ανέβηκε πρώτος ο Πλατανιάς

Στην πρώτη θέση των πλέι οφ της Football League ανέβηκε ο Πλατανιάς μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής (1-0) για τη τέταρτη αγωνιστική. Στη δεύτερη θέση υποχώρησε η Καλλιθέα, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με το ίδιο σκορ από την Καλλονή.

4η αγων.: Ανέβηκε πρώτος ο Πλατανιάς

Αλλαγή δεδομένων είχαμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ μετά την ήττα της Καλλιθέας και τη νίκη του Πλατανιά.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, στο 9ο λεπτό με κεφαλιά του Ναζλίδη, αντέχοντας στην πίεση των Πατρινών ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τα πράγματα, όμως, δυσκόλεψαν για το συγκρότημα του Γιάννη Παπακώστα όταν ο Ντίνας άφησε την Παναχαϊκή με 10 παίκτες μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο 67ο λεπτό. Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, η Παναχαϊκή διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι, το ίδιο και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση από τις εξέδρες.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Τζανής, Δημήτρης, Κουρτεσιώτης, Μαραγκός, Γκονζάλες, Μιρτσέτα (65' Μαρτσάκης), Ναζλίδης (90+3' Παπαζούδης), Μαραγκουδάκης, Δράμι (70' Χαϊκάλης).

Παναχαϊκή (Γιάννης Παπακώστας): Πουρής, Ιωάννου, Άντονι (73' Ατματζίδης), Βλασόπουλος (55' Φούφουλας), Ουρτάδο, Λαμπρόπουλος, Φουρτάδο, Ουαταρά, Πακάλτσης (32' Ντίνας), Κοκκίνης, Κωνσταντινίδης.

Στο άλλο ματς της 4ης αγωνιστικής, η Καλλονή πήρε το τρίποντο της νίκης, έφτασε τους 5 βαθμούς και ελπίζει και αυτή για κατάληψη της πρώτης θέσης στη βαθμολογία και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η Καλλιθέα ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ (σημαντικότερη αυτή του Μαρουκάκη στο 15ο λεπτό), η ομάδα του Ματζουράκη όμως ήταν αυτή που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, στο 33' μετά από σκαστή κεφαλιά του Ταραχούλσκι.

Λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα, αστοχώντας σε εξ επαφής κεφαλιά, ενώ στο 43ο λεπτό η Καλλονή πλησίασε στο 2-0 μετά τη σέντρα-σουτ του Μανούσου, η οποία κατέληξε στη συμβολή των δοκαριών του Τακίδη. Στο δεύτερο μέρος το συγκρότημα του Νίκου Παντέλη προσπάθησε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ λίγο πριν το τέλος υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι στο Ντιαλό (στο ριπλέι φάνηκε ότι δεν υπήρχε παράβαση).

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χατζόπουλος, Χωριανόπουλος, Μήτσης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανουσάκης (80' Βλαστέλλης), Μανούσος (88' Προβατίδης), Ταραχούλσκι (73' Ντος Σάντος).

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Ηρακλής, Κουτρουμπής, Αρκούδας, Σταύρου, Καλτσάς (67' Ρουσάκης), Πρίπου, Μιχαλόπουλος, Κατσίκης, Φαρινόλα (52' Ντιαλό), Μαρουκάκης (79' λ.τ Ματσούκας).

ΤΟ LIVE ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK