Ποδαρικό με το... δεξί για Ψαχνά, Ηρακλή και Αιγινιακό

Μεγάλα "διπλά" του Αιγινιακού στο Βόλο επί της Νίκης (3-2) και του Ηρακλή Ψαχνών στα Χανιά (1-0), στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Football League. Άνετα ο Ηρακλής, 1-0 τον Φωστήρα.

Ποδαρικό με το... δεξί για Ψαχνά, Ηρακλή και Αιγινιακό
INTIME SPORTS

Χανιά - Ηρακλής Ψαχνών 0-1

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισαν τα πλέι οφ για τον Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος απέδρασε με το τρίποντο από τα Περιβόλια, χάρη στο γκολ του Τσιμόντζι στο 75ο λεπτό. Η αναμέτρηση δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις μέχρι το 50', όταν πήρε τελικά ρυθμό, με τα Χανιά να πραγματοποιούν τις πρώτες καλές στιγμές στο ματς με το πλασέ του Βσιλόγιαννη στο 53'. Τρία λεπτά αργότερα, τα Χανιά είχαν ακόμη δύο καλές στιγμές, τις οποίες όμως δεν κατάφεραν να μεταφράσουν σε γκολ.

Η καλύτερη στιγμή του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο ήρθε στο 60', με την κεφαλιά - ψαράκι του Παγώνη. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του αγώνα, μια ατομική προσπάθεια του Τσιμόντζι είχε αντίκρυσμα, με αποτέλεσμα να γίνει και το 0-1 για τον Ηρακλή στο 75'. Από το σημείο αυτό και μετά ξεχώρισε μόνο μια ατομική προσπάθεια του Πάγκαλου στο 85', ο οποίος όμως δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο στα πλέι οφ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Χατζηησαΐας, Πυθαρούλης, Μανωλάς, Πότσι, Γκούμας, Βασιλόγιαννης, Σκάρος (74' Μπουντόπουλος), Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης (60' Μαραγκουδάκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Τζανής, Χ. Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Ντελέκος (77' Οχάντζα), Μπουμάλ, Σταματής (67' Κρητικός), Γκμπαγκουιντί, Καλαϊτζίδης (26' Μπακομήτρος).

Νίκη Βόλου - Αιγινιακός 2-3

Η Νίκη Βόλου μπήκε φουριόζα στο ματς και προηγήθηκε με 2-0 χάρη στο σουτ του Τζιώρα στο 13' και την εκπληκτική απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανιέτε στο 17'. Ο Αιγινιακός αφυπνίστηκε και μείωσε άμεσα (21') με σέντρα-σουτ του Γιαζιτζόγλου. Στο 39' δε, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια των Βολιωτών και με σουτ-κεραυνό έξω από την περιοχή του Ζούρκου ισοφάρισαν σε 2-2.

Στην επανάληψη το ματς ήταν αμφίρροπο και γινόταν μεγάλη μάχη με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Ο Αιγινιακός ήταν όμως αυτός που σκόραρε στο 70' με ωραίο πλασέ του Κωνσταντινίδη, κάνοντας με αυτό τον τρόπο την ολική ανατροπή στο ματς, "παγώνοντας" τους γηπεδούχους.

Ως το τέλος, η Νίκη είχε μια σπουδαία ευκαιρία στο 79' με τον Τζιώρα (απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τόλιος), αλλά ο Αιγινιακός κράτησε το υπέρ του σκορ και πανηγύρισε ένα σπουδαίο "διπλό" στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γκότοβος, Πινιέιρο, Μπακάλης (72' Σουλίδης), Ακασού, Ισαάκ (85' Τσίτας), Ρονκάτο (74' Μανουσάκης), Ανιέτε, Τζιώρας.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος (87' Γεωργίου), Μανζάνο, Μπελόν (80' Δήμου), Γκέσιος (67' Πέντα), Κουτσοσπύρος.

Ηρακλής - Φωστήρας 1-0

Με ένα γκολ του Σαββίδη στο 62' με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Κοντοδήμου και λανθασμένη έξοδο του Γιαννιώτη, κρίθηκε η αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστική των πλέι οφ ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Φωστήρα.

Ο "γηραιός" ήταν γενικά καλύτερος στο παιχνίδι και πίεσε για το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως στο πρώτο μισάωρο όπου έχασε ευκαιρίες. Ο Φωστήρας προσπάθησε να ανέβει ψηλότερα και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για κάτι καλό, αλλά χωρίς επιτυχία.

Και στην επανάληψη η πρωτοβουλία και ο έλεγχος του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους, ωστόσο δεν ήταν το ίδιο πιεστικοί, ως το 62' που επετεύχθη το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Από το 67' και έπειτα δε, ο Φωστήρας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αχείμαστου με δεύτερη κίτρινη και η πρώτη νίκη του Ηρακλή στα πλέι οφ ήρθε εύκολα.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κολίτσι, Παπαστεριανός, Σαββίδης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Λίμα, Πουρτουλίδης (89' Σκόρτσα), Ζαχόρα, Ονουάτσι (83' Κουρδάκης), Τσιλιανίδης (63' Σιατραβάνης), Ιντζόγλου.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Γιαννιώτης, Αχείμαστος, Γκίνο (75' Μουστογιάννης), Κακαράς, Λύρας (46' Λεοντίου), Ρουγκαλάς, Σεχολάρι (75' Τεγούσης), Σμυρλής, Τασουλής, Ζιάμπαρης, Γαρουφαλιάς.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Τρίτη 8 Απριλίου

(18:00) Κέρκυρα - Ολυμπιακός Βόλου 1-2

(39' Σουάνης - 6' Καπετάνος, 9' Γκούρμα)

Τετάρτη 9 Απριλίου

(15:30) Χανιά - Ηρακλής Ψαχνών 0-1

(76' Τσιμόντζι)

(18:00) Ηρακλής - Φωστήρας 1-0

(62' Σαββίδης)

(18:00) Νίκη Βόλου - Αιγινιακός 2-3

(13' Τζιώρας, 17' Ανιέτε - 21' Γιαζιτζόγλου, 39' Ζούρκος, 70' Κωνσταντινίδης)

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK