Διεκδικούν τις περιουσίες των Ρέμου, Τάκη, Πολύκαρπου

Οι προειδοποιήσεις πρώην παικτών του Ηρακλή για ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος φυσικών προσώπων που βρέθηκαν στην προεδρεία και στο τιμόνι του συλλόγου και οδήγησαν την ομάδα στη Δ΄ Εθνική, έγιναν πραγματικότητα.

Διεκδικούν τις περιουσίες των Ρέμου, Τάκη, Πολύκαρπου

Εννιά συνολικά ποδοσφαιριστές που πέρασαν παλαιότερα από την ομάδα, διεκδικούν τα χρήματα που τους οφείλονται και προκειμένου να τα διασφαλίσουν – μετά και από σχετική δικαστική απόφαση – σημείωσαν την προσωρινή διαταγή περιουσιακών στοιχείων από τους παράγοντες που ήταν στην ΠΑΕ τα τελευταία δύο χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τους Παπαζαχαρία, Τσίτα, Γκαρσία, Παπαστεριανό, Ιάκομπ, Μάρα, Κυριαζή, Μπαντή, Αραμπατζή, οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να χαριστούν σε κανέναν. Η υπόθεση των περιουσιακών στοιχείων αφορά τους Αντώνη Ρέμο, Δήμο Πολύκαρπο, Γιάννη Τάκη αλλά και άλλα φυσικά πρόσωπα που είχαν δικαιοδοσίες στον Ηρακλή την τελευταία διετία.

Πλέον, η μέρα που θα ξεκαθαρίσει η εν λόγω υπόθεση είναι στις 6 Φεβρουαρίου, όπου και ορίστηκε η δικάσιμος.

Σε προφορική συμφωνία με τον Κώστα Κιάσσο ήρθε η διοίκηση του Ηρακλή. Ο Κρητικός άσος αναμένεται το απόγευμα της Κυριακής (29/01) στην Κατερίνη, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο (άγνωστη παραμένει ακόμη η χρονική διάρκεια),ενώ τη Δευτέρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του. Ο 36χρονος μέσος γίνεται ο δεύτερος παίκτης μετά τον Αντώνη Νατσούρα που επιστρέφει στον Ηρακλή, στον οποίο και αγωνίστηκε τη σεζόν 2003-04, έχοντας 35συμμετοχές και τέσσερα τέρματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK