To γκολ-έργο τέχνης του Καραγκούνη

Θαυμάστε τη θαυμάσια έμπνευση του Θανάση Καραγκούνη και το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι της Επανομής με τον Ατρόμητο (2-3). "Ή θα γινόμουν μάγκας ή θα με πετούσε έξω ο προπονητής".

To γκολ-έργο τέχνης του Καραγκούνη

To γκολ που πέτυχε ο Θανάσης Καραγκούνης για το 1-2 στον αγώνα της Αναγέννησης Επανομής με τον Ατρόμητο ( 2-3) ήταν σπάνιας ομορφιάς.

Μετά την κάθετη πάσα του Εντου Μπρίτο μέσα στην περιοχή, ο Λαμιώτης μέσος κινήθηκε προς την τροχιά της μπάλας αλλά προτίμησε να πλασάρει με σουτ-ραμπόνα αιφνιδιάζοντας (ευχάριστα) τους πάντες.

Η μπάλα σηκώθηκε όσο έπρεπε από το έδαφος για να περάσει πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ και κατέληξε στα δίχτυα της Επανομής. Γκολ-έργο τέχνης.

"Εμπνευση της στιγμής"

Το Contra.gr εντόπισε τον Θανάση Καραγκούνη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης πριν η αποστολή του Ατρομήτου "πετάξει" για την Αθήνα. "Ηταν μία έμπνευση της στιγμής" δήλωσε στο contra.gr ο Λαμιώτης μέσος. "Δεν μπορώ να πω ότι ήταν δουλεμένο στην προπόνηση (γέλια). Είναι από τις ενέργειες που είτε πιάνουν και γίνεσαι μάγκας, είτε δεν πιάνουν και γίνεσαι αλλαγή. Σε μένα έπιασε και είμαι πολύ χαρούμενος αφού βοήθησα την ομάδα. Δεν μένω φυσικά εδώ. Συνεχίζω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK