Καλλονή - ΠΑΟΚ 2-1

Γλίτωσε τα πολύ χειρότερα ο ΠΑΟΚ στη Λέσβο. Ο Δικέφαλος του Βορρά βρέθηκε να χάνει με 2-0 αλλά τελικώς σκόραρε και έφυγε από τη Μυτιλήνη με ήττα 2-1. Ενδιαφέρουσα η ρεβάνς της Τούμπας.

Καλλονή - ΠΑΟΚ 2-1

Η εικόνα του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ έβαλε από πολύ νωρίς στο ματς μπελά στο κεφάλι του. Αυτός δεν ήταν άλλος από το γκολ του Αναστασιάδη, μόλις στο 3', ο οποίος μετά από χτύπημα φάουλ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Εν συνεχεία το πρώτο ημίχρονο αναλώθηκε στην προσπάθεια του Δικεφάλου του Βορρά να γίνει δημιουργικός και απειλητικός. Παρά την ενέργεια όμως που έβγαλαν οι παίκτες του στο γήπεδο, απειλητικές στιγμές μπροστά στα καρέ του Χογκ δεν δημιουργήθηκαν. Ο Κλάους ουδέποτε τροφοδοτήθηκε, οι μέσοι μπλοκαρίστηκαν και οι γηπεδούχοι κράτησαν εύκολα το προβάδισμά τους.

Θα μπορούσαν μάλιστα να πετύχουν και 2ο γκολ αν η βολίδα του Μανούσου στο 23' δεν σταματούσε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μελίσσα.

Ο Ιγκόρ Τούντορ έκανε υπομονή μέχρι το 60' όταν και αποφάσισε να διαφοροποιήσει το σχήμα του. Πήρε θέση στο γήπεδο ο Μπερμπάτοφ (στη θέση του Κλάους) αλλά και ο Μυστακίδης για να γίνει ακόμα πιο πιεστική η ομάδα του, η οποία, μέχρι τότε, αν και προσπάθησε, δεν μπορούσε να βρει πολλούς χώρους και τελικές.

Ο ΠΑΟΚ πράγματι πίεσε, πλησίασε το γκολ στο 73' με το ωραίο σουτ του Πέλκα που έβγαλε ο Χογκ αλλά πίσω ήταν ευάλωτος κάτι που αποδείχθηκε στη φάση του 79'. Η γρήγορη αντεπίθεση της Καλλονής έφερε το σουτ του Γουερέ και εν συνεχεία το γκολ του Γεωργίου για το 2-0 μετά την προσωρινή απόκρουση του Μελίσσα.

Μέχρι το τέλος, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε ... λυσσωδώς για ένα έστω γκολ το οποίο εν τέλει το βρήκε έστω και στο 89' από τον Μακ, εξέλίξη που σαφώς αλλάζει τα δεδομένα της ρεβάνς. Ο Δικέφαλος θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 90' με την εξαιρετική ευκαιρία του Μπερμπάτοφ, το γεγονός όμως ότι δεν τα κατάφερε δίνει αξία στη ρεβάνς.

Οι συνθέσεις

Καλλονή: Χογκ, Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Ελακόπουλος, Μανούσος (93' Καραγεώργης), Γεωργίου, Μάρκοβιτς (79' Μπαρκάν), Γουερέ (90' Γιούκαρης).

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Σκόνδρας (60' Μυστακίδης), Λέοβατς, Γκολάσα (71' Σάμπο), Μακ, Βιτόρ, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Τζαβέλλας, Αθανασιάδης (60' Μπερμπάτοφ), Πέλκας.

MVP

O Mανούσος δεν σκόραρε αλλά "εφαγε" το γήπεδο προσφέροντας μεγάλη βοήθεια στην Καλλονή. Με αστείρευτες δυνάμεις και μεγάλο πάθος ο αρχηγός των Λέσβιων αποτέλεσε το στήριγμα όλων των συμπαικτών του.

Aδύναμος Κρίκος

Σε αγώνα στον οποίο ο ΠΑΟΚ είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής, η άμυνα του Δικεφάλου έκανε και πάλι νερά. Γκολ στο πρώτο στημένο, γκολ και στο ανοιχτό γήπεδο στο δεύτερο μέρος. Υπάρχει πρόβλημα.

Σχόλιο

Για ακόμη μία φορά κατά την εφετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ κάνει δύσκολη τη ζωή του. Μπλοκαρίστηκε εύκολα από την άμυνα της Καλλονής και σε συνδυασμό με το γκολ του αντιπάλου που ήρθε νωρίς πνίγηκε στο άγχος. Το γεγονός της αγωνιστικής απραξίας (το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη αναβλήθηκε) εξηγεί μόνο εν μέρει τα πράγματα.

Το 1-0:

Το 2-0:

Το 2-1:

ΤΟ LIVE

17:47
Kαλησπέρα
17:48
Στις 19.30 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Καλλονή για το Κύπελλο
17:51
Ας θυμηθούμε τις αποστολές των δύο ομάδων
17:52
Καλλονή: Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Καραγεώργης, Ουνγιαλίδης, Καλτσάς, Γιουκαρής, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Λαμπράκης, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς και Μπουρούς
17:55
ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Βίτορ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Γκολάσα, Σάμπο, Δημητριάδης, Πέλκας, Μακ, Ζάιρο, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης και Μυστακίδης
17:56
Στο γήπεδο είναι όλα ήρεμα και δεν υπάρχει δυνατός αέρας να δικαιολογεί εκτίμησεις περί αναβολής του αγώνα
17:59
Ήδη υπάρχουν, κυρίως, οπαδοί του ΠΑΟΚ έξω από τα εκδοτήρια
18:03
Στις 14/1 θα γίνει ο δεύτερος αγώνας Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων, αυτή την φορά στην Τούμπα
18:10
Στις 30/11/15 οι δύο ομάδες είχαν παίξει για το πρωτάθλημα
18:10
Ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 1-3
18:11
Πλάνα από εκείνο το ματς...
18:16
Θυμίζουμε πως ο Ολσεν μετέβη στην Σουηδία προκειμένου να δει την νεογέννητη κόρη του
18:19
Ξεκάθαρος στόχος φέτος για τον ΠΑΟΚ η κατάκτηση του Κυπέλλου...
18:20
Κανένα πρόβλημα στη Μυτιλήνη με τις καιρικές συνθήκες, όπως μπορείτε να δείτε και στο video
18:20
Στον ΠΑΟΚ δίνουν μεγάλη σημασία στον θεσμό, όπως φαίνεται από δηλώσεις ανθρώπων της ομάδας
18:21
Πάρτε μια γεύση από το γήπεδο της Καλλονής, λίγη ώρα πριν αρχίσει η αναμέτρηση
18:27
Την περασμένη σεζόν ο ΠΑΟΚ είχε... καταφέρει να αποκλειστεί σε όμιλο με αντιπάλους τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Κέρκυρα
18:29
Ελάχιστος κόσμος μέχρι στιγμής στο γήπεδο
18:37
Είμαστε εν αναμονή των ενδεκάδων..
18:39
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Σκόνδρας, Λέοβατς, Γκολάσα, Μακ, Βιτόρ, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Πέλκας. 
Σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις δεν παίζουν βασικοί Μαλεζάς, Τζιόλης και Μπερμπάτοφ
18:41
Κόπηκε από τη 18άδα ο Ζάιρο 
18:41
Διάταξη σε 3-4-3 δίνει η ΠΑΕ μέσω twitter
18:47
Οι υπόλοιποι στον πάγκο: Σιαμπάνης, Τζιόλης, Μπερμπάτοφ, Μαλεζάς, Μυστακίδης, Σάμπο και Δημητριάδης
18:48
Ο Μπερμπάτοφ δεν έπαιξε βασικός στο ματς με τον Λεβαδειακό, ούτε με τον Πλατανιά και τώρα "έρχεται" ο αγώνας με την Καλλονή που ο Βούλγαρος δεν ξεκινά στο αρχικό σχήμα. Τρία σερί παιχνίδια για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή που δεν είναι "ενδεκαδάτος"
18:56
Η ενδεκάδα της Καλλονής: Χογκ, Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Ελακόπουλος, Μανούσος, Γεωργίου, Μάρκοβιτς και Γουερέ
18:59
Στον πάγκο της Καλλονής οι Δαύκος, Ούκα, Καραγεώργης, Γιουκαρής, Μπαρκάν, Λαμπράκης και Ουνγιαλίδης
19:00
Αρχισε η προθέρμανση στην Καλλονή
19:05
Ας δούμε τι κάνουν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα...
19:06
Η Καλλονή είναι τελευταία στην βαθμολογία έχοντας 7 βαθμούς σε 16 ματς. Κάκιστη η πορεία της...
19:09
Ο ΠΑΟΚ σε 15 αγώνες (αναβλήθηκε αυτός με την Ξάνθη) έχει 26 βαθμούς και είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από την 2η θέση (η κατάκτησή της είναι ο στόχος του "Δικεφάλου" φέτος με το τέλος των πλέι οφ) αφού η ΑΕΚ σε 16 ματς έχει 30 βαθμούς. Μέτρια προς κακή η πορεία του...
19:12
Την αποστολή του ΠΑΟΚ έχουν συνοδέψει οι Αγγελίδης, Αρνεσεν και Βεζυρτζής
19:19
Ο Βίτορ θα παίξει ξανά έπειτα από τις 06/12/15
19:20
Είχε αγωνιστεί τότε στο ματς με τον Πανιώνιο και στην συνέχεια έμεινε στα... πιτς λόγω τραυματισμού
19:23
Στο γήπεδο έχουν πάρει την θέση τους και οι φίλοι του ΠΑΟΚ
19:26
Σε λίγο ξεκινά το ματς...
19:29
Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο
19:31

1'

Έναρξη του αγώνα.
19:33
Να πούμε ο Αθανασιάδης φορούσε μπλουζάκι που έγραφε "Περαστικά Δημήτρη" για τον Κωνσταντινίδη, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη χιαστών.
19:34

3'

ΓΚΟΛ για την Καλλονή. Ο Αναστασιάδης κινήθηκε πολύ όμορφα και καλυπτόμενος σε εκτέλεση φάουλ της ομάδας του, έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του νεαρού, Μελίσσα για το 1-0. Εξαιρετικό ξεκίνημα για τους Μυτιληνιούς.
19:38

7'

Να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Ίγκορ Τούντορ μετά την ψυχρολουσία που υπέστησαν.
19:41

10'

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο του αγώνα, να κερδίσει μέτρα στο χορτάρι και να γίνει απειλητικός για την εστία των γηπεδούχων που ως τώρα δεν έχουν δεχτεί κάποια ευκαιρία.
19:45

14'

Πλασέ του Πέλκα από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Καλλονής.
19:47

16'

Σουτ του Λέοβατς από το ύψος της περιοχής με το αριστερό, η μπάλα κόντραρε στον Γεωργίου και ο ίδιος πρόλαβε την μπάλα πριν καταλήξει κόρνερ.
19:49

17'

Εκτέλεση κόρνερ του Πέλκα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά προς το τέρμα, ο Μανούσος την ακούμπησε και κατέληξε εκ νέου κόρνερ, το οποίο όμως πέρασε ανεκμετάλλευτο.
19:51

20'

Ο ΠΑΟΚ έχει εγκατασταθεί... πέριξ της περιοχής της Καλλονής, ψάχνοντας την ισοφάριση. Προς το παρόν, οι γηπεδούχοι κρατούν το προβάδισμα.
19:54

23'

ΔΟΚΑΡΙ για την Καλλονή. Ο Μανούσος έκανε το δεξί σουτ έξω από την περιοχή και στάθηκε άτυχος, καθώς η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Μελίσσα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Γεωργίου σούταρε άουτ από πλάγια θέση.
19:55

23'

Κίτρινη κάρτα στον Καλτσά.
19:59

28'

Κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι από τον Τζαβέλλα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
20:06

34'

Παρά την εδαφική υπεροχή του, ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να φτιάξει κλασικές ευκαιρίες και να πλησιάσει στην ισοφάριση. Σχετικά εύκολα κρατάει το προβάδισμα η Καλλονή.
20:12

40'

Ο Μελίσσας είδε την κίνηση του Μανούσου στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και βγήκε έγκαιρα από την περιοχή του για να απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του.

20:13

42'

Μακρινό σουτ του Χαρίση, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
20:18

45'+2'

Λήξη πρώτου ημιχρόνου, Καλλονή - ΠΑΟΚ 1-0.
20:20
Ο Χογκ έκανε επέμβαση σε διπλό χρόνο σε εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, που βρίσκει την Καλλονή να προηγείται χάρη στο γκολ του Αναστασιάδη μόλις στο 3' με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Να δούμε τι μας επιφυλάσσει το δεύτερο 45λεπτο.
20:34

46'

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.
20:36

47'

Φάση διαρκείας στην περιοχή της Καλλονής, με τον ΠΑΟΚ να μην καταφέρνει να βρει δίχτυα και να ισοφαρίσει νωρίς στο β' μέρος.
20:39

49'

Ο Μάρκοβιτς τροφοδοτήθηκε στην περιοχή, αλλά αντί να πλασάρει, προτίμησε να ντριμπλάρει τον Σκόνδρα, ο οποίος κατάφερε να τον κόψει και να σταματήσει μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση για την εστία του Μελισσά.
20:39

50'

Πολύ καλός ο ρυθμός σε αυτά τα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.
20:40
Θα πρέπει να πούμε πως ο Αλέξανδρος Τζιόλης δεν χρησιμοποιήθηκε βασικός, ενώ είναι απολύτως καλά και έχει δηλωθει να εκτίσει τιμωρία με τα Γιάννινα την Κυριακή (10/1).
20:44

56'

Κίτρινη κάρτα στον Χαρίση.
20:47
Ετοιμάζει διπλή αλλαγή ο Ίγκορ Τούντορ για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του.
20:49

60'

Μέσα οι Μπερμπάτοφ και Μυστακίδης, έξω οι Αθανασιάδης και Σκόνδρας.
20:49
Το περιβραχιόνιο του αρχηγού πηγαίνει στον Τζαβέλλα.
20:53

64'

Έχουν ματώσει τα χείλη του Μανούσου και πρέπει να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
20:58

69'

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τρόπους για να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Χογκ, αλλά ως τώρα δεν τα καταφέρνει.
21:00

71'

Έξω ο Γκολάσα, μέσα ο Σάμπο. Ολοκλήρωσε τις αλλαγές του ο ΠΑΟΚ.
21:02

73'

Πολύ καλό σουτ του Πέλκα, έδιωξε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Χογκ.
21:05

76'

Εκτέλεση κόρνερ του Τσαμπούρη από τα αριστερά, μάζεψε σταθερά ο Μελίσσας.
21:07

78'

ΓΚΟΛ για την Καλλονή. Ο Γεωργίου τροφοδότησε τον Γουέρε, αυτός μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε με το αριστερό, ο Μελίσσας απέκρουσε, αλλά ο Γεωργίου μπήκε στην φάση και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 των γηπεδούχων.
21:09

80'

Έξω ο Μάρκοβιτς, μέσα ο Μπαργκάν.
21:11

81'

Σουτ του Πέλκα με το εξωτερικό από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, αλλά δεν βρήκε στόχο. Ο Πέλκας είναι ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει στο ματς ο ΠΑΟΚ.
21:12

83'

Κράμπα έχει υποστεί ο Γουέρε και έχει σταματήσει το ματς για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
21:17

89'

ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ με τον Μακ. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μακ με το σώμα έστειλε από το μισό μέτρο την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 2-1 για τον Δικέφαλο, αλλάζοντας άρδην τα δεδομένα για τη ρεβάνς.
21:19

90'

Μια ανάσα από το 2-2 ο ΠΑΟΚ, με τον Μπερμπάτοφ να κάνει την προβολή από κοντά, αλλά να στέλνει την μπάλα πάνω από το δοκάρι.
21:20

91'

Έξω ο Γουέρε, μέσα ο Γιουκαρής.
21:20

91'

Σουτ του Λέοβατς μέσα από την περιοχή από πάσα του Τσίμιροτ, έπεσε ο Χογκ και μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία.
21:24

95'

Μέσα ο Καραγεώργης, έξω ο Μανούσος.
21:25

96'

Λήξη του αγώνα, η Καλλονή νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟΚ και όλα είναι ανοιχτά για τη ρεβάνς της Τούμπας.
21:25
Η πρώτη νίκη στην ιστορία της Καλλονής κόντρα στον ΠΑΟΚ.
21:25
Καλό σας βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK