Αιγινιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Ο Αιγινιακός έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από τη νίκη 1-0 στην Πιερία, στη ρεβάνς του 0-0 στους Ζωσιμάδες για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αιγινιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
INTIME SPORTS

Η ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη ήταν πιο ουσιαστική και αξιοποίησε μία από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο, με τον Σκοπιανό Τσβέταν Τσουρλίνοφ να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα του Γιώργου Αμπάρη στο 25ο λεπτό της συνάντησης. Τα προβλήματα για τους φιλοξενούμενους αυξήθηκαν με τον τραυματισμό του Εμιλιάνο Βίλα.

Ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος είχε αφήσει εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Κριστιάν Τσάβες, έριξε στο ματς τον Τόμας ντε Βινσέντι, προσδοκώντας σε πιο ισχυρή επιθετική παρουσία μπροστά στα καρέ του Θανάση Τόλιου. Ούτε ο Αργεντινός το κατάφερε ούτε κάποιος συμπαίκτης του, με τους γηπεδούχους να μην απειλούνται από τον ΠΑΣ.

Μία κοντινή κεφαλιά του Τσορλίνοφ, μάλιστα, θα μπορούσε να είχε "κλειδώσει" την πρόκριση του Αιγινιακού από το 59ο λεπτό, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Αμπάρη. Η είσοδος των Τσάρλτον Βισέντο και Μιχάλη Αυγενικού δεν προσέφερε κάτι ουσιώδες στον ΠΑΣ, που στα τελευταία λεπτά ανέβηκε κάποια μέτρα ψάχνοντας την ισοφάριση - πρόκριση, αλλά ο ανορθόδοξος τρόπος επίθεσης (βαθιές μπαλιές από την άμυνα), δεν έφερε αποτέλεσμα.

Αιγινιακός: Τόλιος, Κιβρακίδης (64' Καρακατσάνης), Σαμαράς, Λιόλιος, Γεωργίου, Πετκάκης, Πέντα, Χατζής, Φαμπίνιο, Δεμηρτζόγλου (54' Μιτρόφ), Τσορλίνοφ (75' Ζούρκος)

ΠΑΣ Γιάννινα: Αμπάρης, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Τσουκαλάς (80' Αυγενικού), Κεϊτά, Βίλα (34' Ντε Βινσέντι), Κρητικός (59' Βισέντο), Κοροβέσης, Ίλιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK