Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Με νέα νίκη (2-0), αυτή τη φορά μέσα στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού, ο ΠΑΣ Γιάννενα πήρε πανάξια την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου ο Φωστήρας.

Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Θεωρητικά το 1-0 του πρώτου αγώνα άφηνε τους λογαριασμούς των δύο ομάδων ανοιχτούς για τη ρεβάνς. Ο ΠΑΣ όμως όμως φρόντισε να ξεδιαλύνει νωρίς τα πράγματα με το γκολ του Νικλητσιώτη στο 34'. Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε εκεί.

Εν συνεχεία, ο ΠΑΣ έπαιξε πολύ πιο άνετα και απαλλαγμένος από το άγχος έφτασε στην επίτευξη ενός ακόμη γκολ με τον Ιλιτς στο 56'.΄Οι Ηπειρώτες, που διαγράφουν καλή πορεία και στο πρωτάθλημα, θα αντιμετωπίσουν στον επόμενο γύρο τον Φωστήρα που έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον Πανιώνιο.

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ (69' Γιαννόπουλος), Μπριλάκης, Καρακώστας (59' Παντελιάδης'), Καρασαλίδης, Παρασκευαϊδης, Ανάκογλου, Κιάσσος, Κόντος, Τσούτσης (55' Τριανταφύλλου), Σερέκας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης, Λίλα, Μιχαήλ, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Πάντος (63' Ντάσιος), Τσουκαλάς, Γεωργίου (69' Βίλα), Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι (81'Ιωάννου), Ίλιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK