Ηρακλής - Λεβαδειακός 1-1

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής και Λεβαδειακός στο Καυτανζόγλειο, σε αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Σάββας Σιατραβάνης άνοιξε το σκορ, ενώ ο Φαμπιάν Μπορνταγκαράι ισοφάρισε.

Ηρακλής - Λεβαδειακός 1-1

Το live του αγώνα

Τα πολλά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα του Λεβαδειακού (σ.σ. επτά ήταν οι αλλαγές συγκριτικά με το ματς της Ξάνθης) και κατ' επέκταση η ανομοιογένεια των φιλοξενούμενων ευνόησε τον Ηρακλή, ο οποίος επισκέφθηκε πολλές φορές την περιοχή του Σεμπάστιαν Πρζιρόβσκι στο πρώτο ημίωρο.

Ο "γηραιός" προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό με κοντινή προσπάθεια του Σάββα Σιατραβάνη, ενώ απείλησε με τον Γιάννη Πασά (στο 10' και το 27') και τον Εμάνουελ Περόνε (στο 21'). Το τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου δεν επεφύλασσε συγκινήσεις.

Ηρακλής - Λεβαδειακός 1-1
INTIME SPORTS

Στο δεύτερο μέρος ο Σάββας Παντελίδης έριξε στη μάχη τους Φαμπιάν Μπορνταγκαράι και Σίμον Βούκσεβιτς, αλλά σε πρώτη φάση οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έχασαν ευκαιρίες με τους Νίκο Πουρτουλίδη κι Εμάνουελ Περόνε. Εν τέλει, ο τεχνικός του Λεβαδειακού δικαιώθηκε, καθώς ο Μπορνταγκαράι ισοφάρισε στο 60ό λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Χουάντερσον.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Νίκος Παπαδόπουλος απαρνήθηκε το 4-2-3-1, αποφασίζοντας να παίξει με δύο φορ για να "χτυπήσει" το ματς και λίγο έλειψε να το πετύχει. Ο Πρζιρόβσκι δήλωσε "παρών" στο 74ο λεπτό, αποκρούοντας κεφαλιά του Ντιέγκο Ρομάνο και ο νεοεισελθών Νίκος Αγγελούδης αστόχησε για λίγα εκατοστά στο 78ο, με συνέπεια το 1-1 να παραμείνει μέχρι τέλους.

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τον Ηρακλή, ο οποίος ήταν πιο ορεξάτος και δημιούργησε πολύ περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό του. Να σημειωθεί ότι ο "γηραιός" ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρομάνο στο 94ο λεπτό.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Ζιάμπαρης, Στάμου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Πουρτουλίδης (75' Αγγελούδης), Ιντζόγλου (91' Τόσκας), Περόνε, Σιατραβάνης, Πασάς (57' Κάσσος), Ρομάνο.

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Πρζιρόβσκι, Σκέμπης, Πρόγιτς, Μάγκας, Τομάς, Σάντσες, Κονέ, Γκόμες, Νικολακάκης (46' Βούκσεβιτς), Γιακουμάκης (76' Κώτσιος), Μιλοσάβλιεβ (46' Μπορνταγκαράι).

Το πρόγραμμα

23/9, 16:30: Ηρακλής - Λεβαδειακός 1-1

24/9, 16:30: Πλατανιάς - Εθνικός Γαζώρου

News 24/7

24MEDIA NETWORK