Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 1-2

Ο Ολυμπιακός "έπαιξε με τη φωτιά", αλλά ο Φουστέρ "καθάρισε" και με δύο γκολ τον έστειλε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 1-2

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς με στόχο τη νίκη (με αυτή ή με ισοπαλία έπαιρνε την πρόκριση. Υπήρχε βέβαια και το σενάριο της ήττας, αρκεί να έχανε και ο Πλατανιάς από τον Παναιγιάλειο) οπότε ήταν λογική η προσπάθεια κατοχής και επιθετικής διάθεσης που επέδειξαν οι παίκτες του Σίλβα στα πρώτα λεπτά. Ή αυτό που προσπάθησαν, τέλος πάντων, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μία ομάδα που προσπάθησε να παλέψει για τις ελπίδες που τις αναλογούσαν.

Ο Πορτογάλος παρέταξε τους κατόχους του Κυπέλλου με αρκετές αλλαγές (όπως αναμενόταν), δεν είδαμε όμως κάτι διαφορετικό και αξιοσημείωτο στον τρόπο παιχνιδιού και ανάπτυξης, είδαμε όμως τον... παλιό καλό Φουστέρ να ανοίγει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά.

Ο Απόλλων, ο οποίος δεν είχε τελική στο ματς, βρήκε απάντηση στην πρώτη του. Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με θαυμάσιο σουτ του Βαλεριάνου, το οποίο δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Καπίνο.

Το 1-1 έδινε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα να παίρνει δύναμη για να βγει μπροστά και τον Ολυμπιακό να "παίζει με τη φωτιά" και τον κίνδυνο ενός... πατατράκ. Ο Φουστέρ, όμως, πάλι ήταν αυτός που έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά και με γκολ στο 85' (από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ) έδιωξε τα σύννεφα και έφερε την ηρεμία.

Σχόλιο:

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, έπαιξαν ποδοσφαιριστές που είχαν την ευκαιρία να δείξουν στον Σίλβα ότι τους αδικεί, αλλά η γενικότερη αίσθηση που άφησε το ματς στον Πορτογάλο δεν πρέπει να ήταν η καλύτερη. Οι Πειραιώτες έβγαλαν την αγγαρεία σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, με τον Απόλλωνα να στέκεται με αξιοπρέπεια παλεύοντας για τις δικές του πιθανότητες.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμ. (Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Δεληζήσης, Γκότοβος, Βαλεριάνος (79' Αρναούτογλου), Ψιάνος, Φατιόν (51' Παρπέξ), Κονέ, Φαρινόλα (68' Λαγός), Βάντερσον, Τζιώρας.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Κασάμι, Πάρντο (68' Ντουρμάζ), Κολοβός, Φουστέρ, Φινμπόγκασον (79' Ιντέγε).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ:

Το 0-1:

Το 1-1:

Το 1-2:

Το LIVE του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK