ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν θα ανεχτούμε διαιτησίες τύπου Σελίμου"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη διαιτησία στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, τονίζοντας πως δεν θα ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές, ενώ έκανε ειδική μνεία στη φάση του τραυματισμού του Μάρκους Μπεργκ. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της Παναχαϊκής στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και πήρε την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Παρόλα αυτά, οι "πράσινοι" έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Σπύρου Σελίμου, τα οποία εξέφρασαν μέσω αιχμηρής ανακοίνωσης.

Οι διοικούντες το "τριφύλλι" τονίζουν πως δεν θα ανεχθούν διαιτησίες τέτοιου τύπου, ενώ κάνουν ειδική μνεία στη φάση του τραυματισμού του Μάρκους Μπεργκ, στην οποία ο Σελίμος έδειξε "παίζετε".

H ανακοίνωση:

"Διαιτησίες τύπου Σελίμου δεν πρόκειται να ανεχτεί ο Παναθηναϊκός. Ο εν λόγω διαιτητής ακολουθώντας την πεπατημένη αρκετών συναδέλφων του επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, αφήνοντας ατιμώρητα πολλά μαρκαρίσματα.

Αποκορύφωμα όλων το αντιαθλητικό τάκλιν που δέχθηκε ο Μάρκους Μπεργκ, το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό του και δεν τιμωρήθηκε καν με φάουλ. Ο Μπεργκ, ο κορυφαίος επιθετικός του πρωταθλήματος εδώ και τρία χρόνια δεν τυγχάνει σεβασμού από τους περισσότερους διαιτητές. Ορισμένες φορές μάλιστα μπαίνει στο στόχαστρό τους.

Αντιθέτως ο Σελίμος ήταν ιδιαίτερα σχολαστικός στα μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού προς τους αντιπάλους. Δεν στεκόμαστε στο γκολ οφσάιντ της Παναχαϊκής αν και είναι ενδεικτικό της αποψινής διαιτητικής εικόνας".

Δείτε τη φάση του τραυματισμού του Μπεργκ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δείτε το σκληρό μαρκάρισμα από το οποίο τραυματίστηκε ο Μπεργκ

Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός 1-2

Τα γκολ του Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός