Συνάντηση για εξηγήσεις

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος καλείται να δώσει εξηγήσεις για τη νέα κακή εμφάνιση του Πανιωνίου που συνδυάστηκε με ήττα από τον Αιγινιακό στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συνάντηση για εξηγήσεις

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, από την πλευρά του, έκανε λόγο για πρόβλημα στην νοοτροπία των παικτών, ωστόσο δήλωσε ότι "είμαι ο πρώτος που στηρίζω τους ποδοσφαιριστές".

"Συγχαρητήρια στον Αιγινιακό για τη νίκη του. Εμείς μάλλον υποτιμήσαμε τον αντίπαλο δείχνοντας κακό πρόσωπο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ ότι ίσως κάποιοι που βρέθηκαν σήμερα εδώ είχαν το μυαλό τους στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος", είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Και προσέθεσε: "Στο πρώτο μέρος ήμασταν κακοί. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο β' μέρος, αλλά δεν είχαμε ενέργεια, ούτε καθαρό μυαλό για να μπορέσουμε να το πετύχουμε. Νιώθω ότι υπάρχει πρόβλημα στην νοοτροπία. Δεν ξέρω αν κάποιοι παίκτες αντιλαμβάνονται ή όχι σε ποιον σύλλογο βρίσκονται. Είμαι ο πρώτος που στηρίζω τους ποδοσφαιριστές και αυτό θα κάνω και σήμερα, όμως, νομίζω ότι όλοι πρέπει να κοιταχτούμε στα μάτια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK