Έλληνας πέταξε κροτίδα στους Ούγγρους

Ένας Έλληνας φίλαθλος πέταξε κροτίδα προς την πλευρά των Ούγγρων με συνέπεια να προκληθεί ένταση έξω από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Έλληνας πέταξε κροτίδα στους Ούγγρους

Ένταση επικράτησε πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όταν ένας φίλαθλος της χώρας μας προκάλεσε επεισόδια με τους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Ο Έλληνας φίλαθλος πέταξε μία κροτίδα προς την πλευρά των Ούγγρων που βρίσκονταν πέριξ του γηπέδου και περίμεναν να μπουν στις θύρες από όπου θα παρακολουθήσουν τον αγώνα των προκριματικών του Euro 2016.

Οι Ούγγροι αντέδρασαν μετά από αυτήν την κίνηση και λίγο πριν δημιουργηθεί κάποιο σοβαρό επεισόδιο, η αστυνομία επενέβη δυναμικά.

Αν και έπεσαν κι άλλες κροτίδες κατά των αστυνομικών, μετά από λίγα λεπτά η κατάσταση εξομαλύνθηκε και οι Ούγγροι εισήλθαν στην κερκίδα των φιλοξενουμένων.

* Φωτογραφία αρχείου.

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ