Κάθε αρχή και δύσκολη (VIDEOS)

Μετά τον Οτο Ρεχάγκελ και τον Φερνάντο Σάντος και ο Κλαούντιο Ρανιέρι απέτυχε στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής ομάδας των Ανδρών. Διαβάστε τι έκαναν οι προκάτοχοι του Ιταλού προπονητή στην πρεμιέρα τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και δείτε VIDEOS.

Κάθε αρχή και δύσκολη (VIDEOS)

Πριν από 13 χρόνια, στις 5 Σεπτεμβρίου του 2001, ο Οτο Ρεχάγκελ είχε έρθει στην Ελλάδα με στόχο να φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο που θα μπορεί να διεκδικεί με αξιώσεις την παρουσία του σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων. Η συνέχεια γνωστή. Πριν, όμως, έρθει ο θρίαμβος ήρθε η πεντάρα και η απαξίωση. Στο πλαίσιο των προκριματικών για το Μουντιάλ του 2002, η Ελλάδα χάνει 5-1 εκτός έδρας από την Φινλανδία, ο Τύπος τα χώνει στον Γερμανό, τα επεισόδια με παίκτες δεν λείπουν (βλέπε Γεωργάτο), αλλά το 2-2 με την Αγγλία στο Μάντσεστερ αλλάζει κάπως την κατάσταση.

Τέσσερα χρόνια πριν, στις 4 Σεπτεμβρίου του 2010, ο Φερνάντο Σάντος κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Εχει μόλις αντικαταστήσει τον Οτο Ρεχάγκελ και το φορτίο είναι βαρύ. Ο αντίπαλος, όμως, είναι θεωρητικά εύκολος. Η Γεωργία στο γήπεδο Καραϊσκάκη για τα προκριματικά του Euro 2012. Απαντες περιμένουν τη νίκη, το 1-1 γράφει την ιστορία του ματς, αλλά η Εθνική πετυχαίνει το σκοπός της και προκρίνεται από τον όμιλο.

Διαβάστε ακόμη:

Ελλάδα-Ρουμανία 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK