"Κόπηκε" ο Σιόβας από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας

Μία ημέρα μετά από την ανακοίνωση της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας για το παιχνίδι με τη Ρουμανία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Σιόβας δεν θα βρεθεί στη διάθεση του Κλαούντιο Ρανιέρι.

"Κόπηκε" ο Σιόβας από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας
INTIME SPORTS

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είχε κληθεί μαζί με τους Λουκά Βύντρα, Κώστα Μανωλά, Βαγγέλη Μόρα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Αβραάμ Παπαδόπουλο για να καλύψει το κέντρο της άμυνας.

Η μακρά απουσία του από την αγωνιστική δράση εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού την προηγούμενη σεζόν τον κατέστησε ανέτοιμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, με αποτέλεσμα να μην κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος.

Δίχως επίσημα παιχνίδια στα πόδια του (στην πρεμιέρα των "ερυθρολεύκων" αγωνίστηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος), ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός έκρινε ότι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την Εθνική ομάδα στο παιχνίδι με αντίπαλο τους Ρουμάνους στο κεκλεισμένων των θυρών "Γ. Καραϊσκάκης".

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας

Τερματοφύλακες

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Παναγιώτης Γλύκος (ΠΑΟΚ), Στέφανος Καπίνο (Μάιντς)

Αμυντικοί

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε), Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός), Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε)

Μέσοι

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα), Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα), Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός)

Επιθετικοί

Γιώργος Σαμαράς (Γουέστ Μπρομ), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Διαμαντάκος (Ολυμπιακός), Κώστας Μήτρογλου (Φούλαμ), Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK