Χωρίς στόπερ και με εκπλήξεις η Εθνική στην Αυστραλία

Ο Μίχαελ Σκίμπε ανακοίνωσε τις επιλογές του για την περιοδεία της Εθνικής Ελλάδας στην Αυστραλία και σε αυτές περιλαμβάνονται αρκετές εκπλήξεις.

Χωρίς στόπερ και με εκπλήξεις η Εθνική στην Αυστραλία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την τελική επιλογή του σε ό,τι αφορά την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους δύο φιλικούς αγώνες με την Αυστραλία σε Σίδνεϊ (4/6) και Μελβούρνη (7/6).

Στην αποστολή δεν υπάρχουν οι τρεις βασικοί στόπερ, Κώστας Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κυριάκος Παπαδόπουλος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Απών από την αποστολή είναι και ο δεύτερος σκόρερ της πρωταθλήτριας Μπενφίκα με 19 γκολ Κώστας Μήτρογλου.

Επιπλέον, ο Γερμανός τεχνικός κάλεσε παίκτες χωρίς μεγάλη εμπειρία με τη γαλανόλευκη όπως ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο Τάσος Μπακασέτας και ο Μιχάλης Μπουκουβάλας.

Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή είναι οι Καπίνο, Καρνέζης, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Σιόβας, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέβας, Γιαννιώτας, Μανιάτης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Αραβίδης, Βέλλιος, Διαμαντάκος, Καρέλης, Παπάζογλου.

Η έναρξη των προπονήσεων των διεθνών έχει προγραμματιστεί για τις 24 Μαΐου. Σε αυτές δεν θα συμμετάσχουν οι παίκτες που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου και η αναχώρηση της αποστολής για την Αυστραλία στις 31 Μαΐου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK