Η σύλληψη του Μάκη Ψωμιάδη

Ο τελευταίος των καταζητούμενων για την υπόθεση των στημένων, Μάκης Ψωμιάδης, έπεσε στα χέρια των διωκτικών Αρχών και τίθεται πλέον ενώπιον της δικαιοσύνης. Ο συλληφθείς θεωρεί τον εαυτό του "πολιτικό κρατούμενο και θύμα πλεκτάνης".

Η σύλληψη του Μάκη Ψωμιάδη

Ο καταζητούμενος από τις Ελληνικές Αρχές, Μάκης Ψωμιάδης, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή του Σουνίου, όπου διέμενε προσωρινά. Δεν πρόβαλε την παραμικρή αντίσταση κατά τη σύλληψή του, απλώς ζήτησε από τους αστυνομικούς που εισέβαλαν στο χώρο να του επιτρέψουν να πάρει τη θήκη με τα πούρα του και να ντυθεί ευπρεπώς. Οι αστυνομικοί τον έπιασαν στον καναπέ να παρακολουθεί τηλεόραση με ενδυμασία... διακοπών: σορτς και σαγιονάρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Μάκης Ψωμιάδης δεν κατονομάζεται, απλώς φωτογραφίζεται: " Υστερα από συντονισμένες έρευνες και επιχειρήσεις της Δ.Α.Α και της ΔΑΕΕΒ συνελήφθη σήμερα ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων".

Η σύλληψη του Μάκη Ψωμιάδη

Ο Μάκης Ψωμιάδης θα διανυκτερεύσει την Πέμπτη στη ΓΑΔΑ και το πρωί της Παρασκευής θα οδηγηθεί στον 9ο τακτικό ανακριτή Γ. Κασίμη. Αντιμετωπίζει τις κακουργηματικές κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων.

Η σύλληψη του Μάκη Ψωμιάδη

Κατά την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ, ο -γενειοφόρος πλέον- Ψωμιάδης δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Είμαι πολιτικός κρατούμενος. Εχω πέσει θύμα πλεκτάνης. Δεν έχω καμία σχέση με τους στημένους αγώνες. Δεν παραδόθηκα γιατί περίμενα να ξεκαθαρίσει το όλο πράγμα".

Η σύλληψη του Μάκη Ψωμιάδη

Ο εκ των δικηγόρων του Μ. Ψωμιάδη, Χρήστος Στάθης, ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ ότι ο πελάτης του δεν αυνελήφθη, αλλά παραδόθηκε στους αστυνομικούς: "Ο Μάκης Ψωμιάδης ουσιαστικά παραδόθηκε, αφού πληροφορήθηκε ότι είχε λήξει και η άδεια του Ανακριτή. Σκεφτείτε ότι φυγοδικούσε 300 μέτρα μακριά από το εξοχικό του. Ουσιαστικά πρόκειται για παράδοση. Αυτό που περίμενε ήταν να επιστρέψει ο Ανακριτής".

Ο κ. Στάθης χαρακτήρισε υπερβολικούς τους ισχυρισμούς Ψωμιάδη περί πολιτικής δίωξής του από την κυβέρνηση, ενώ υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον του συλληφθέντος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK