Ατρόμητος-Βέροια 1-0

Με τον Καραγκούνη όγδοο σκόρερ του εφετινού Ατρομήτου, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου νίκησε 1-0 την ακίνδυνη Βέροια στο Περιστέρι και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Δοκάρι ο Λαζαρίδης.

Ατρόμητος-Βέροια 1-0

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Αν κάτι αξίζει να θυμόμαστε από το πρώτο μέρος στο Περιστέρι είναι η δυνατή βροχή και το γκολ του Καραγκούνη στο 43ο λεπτό. Μέχρι εκείνο το σημείο, το ματς δεν είχε φάσεις, δεν έβγαζε πάθος και ήταν μαρτύριο για τα μάτια.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τα πρώτα 45 λεπτά ολοκληρώθηκαν με το τέρμα του Καραγκούνη να είναι η μοναδική τελική. Αντε, να βάλουμε και το φάουλ του Μπρίτο νωρίτερα που δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Λόπεθ.

Πάντως, το 1-0 δεν ήταν άδικο. Ηταν η φυσική εξέλιξη. Ο Ατρόμητος είχε συντριπτική κατοχή, πίεζε την ακίνδυνη Βέροια και στη μοναδική φορά που "κοιμήθηκε" η άμυνά της, ο Παπαδόπουλος έβγαλε με πάσα τον Καραγκούνη στον κενό χώρο και αυτός με διπλή προσπάθεια πλάσαρε εύστοχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όσες ευκαιρίες δεν είδαμε στο πρώτο μέρος τις είδαμε μαζεμένες. Σουτ του Μπεν λίγο άουτ στην πρώτη αξιόλογη φάση της Βέροιας, δοκάρι με τον Λαζαρίδη, απόκρουση του Αναστασόπουλου (αντικατέστησε τον τραυματία Λόπεθ) σε κοντινό σουτ του Μπρίτο. Καλός ρυθμός, πάνω-κάτω η μπάλα με τη Βέροια να ανεβαίνει, αλλά και σωστή διαχείριση από τον Ατρόμητο, αφού πέραν του Μπεν δεν αισθάνθηκε άλλη απειλή.

Το 1-0 ήρθε φυσιολογικά και εύκολα. Ο χρόνος κύλησε υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι με τις σωστές αλλαγές του Παράσχου και το σωστό κράτημα της μπάλας, πήραν ένα... αυτονόητο τρίποντο.

Αδύναμος κρίκος:

Η Βέροια παρατάχθηκε να μη χάσει κι αν δεν ήταν ο Μπεν ίσως να μην έκανε ούτε μία τελική.

MVP:

Ο Καραγκούνης είναι παίκτης ψυχολογίας. Το ήθελε αυτό το γκολ. Δεν είναι μόνο ότι χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο, αλλά πήρε βαθιά ψυχολογική ανάσα.

Σχόλιο:

Γράψαμε πιο πάνω ότι ήταν αυτονόητη η νίκη του Ατρομήτου. Δεν κάναμε λάθος. Ο Ατρόμητος έχει ανέβει επίπεδο και παιχνίδια σαν τη Βέροια πρέπει να τα κερδίζει. Πόσο μάλλον όταν απέναντι είναι η εφετινή, προβληματική, Βέροια.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος (91' Καραμάνος), Ιγκλέσιας, Καραγκούνης (83' Γεωργίου), Ουμπίδες, Μπρίτο (72' Πίτου Γκαρσία), Παπαδόπουλος.

Βέροια (Ντόστανιτς): Λόπεθ (46' Αναστασόπουλος), Αποστολόπουλος (77' Τζημογιάννης), Ορέστες, Τραπ, Αμαραντίδης, Σιόντης, Όστοιτς, Σισοκό, Μπεν, Μπαργκάν, Μρντάκοβιτς (58' Μάνος).

News 24/7

24MEDIA NETWORK