"Δεν υπάρχει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Ζησόπουλου στον Βάις"

Ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, αναλύει στο Contra.gr τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός στο μαρκάρισμα του Ζησόπουλου στον Βάις και είναι ξεκάθαρος: "Δεν υπάρχει παράβαση". Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολιάζει κάθε Κυριακή στην εκπομπή SuperBALL τις επίμαχες φάσεις.

"Δεν υπάρχει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Ζησόπουλου στον Βάις"

Σε κάθε πέναλτι, πόσο μάλλον αν αυτό είναι αμφισβητούμενο, υπάρχουν δύο διαφορετικές απόψεις. Υπάρχουν, όμως, και οι ειδική, όπως ο Ηρακλής Τσίκινης, που δίνουν τη λύση.

Το βράδυ του Σαββάτου στο Φάληρο το πέναλτι που κέρδισε ο Βάις από τον Ζησόπουλο και με το οποίο ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, προκάλεσε την αντίδραση του Αστέρα Τρίπολης. Οπως φάνηκε και από το ριπλέι, δεν υπήρχε επαφή άρα και παράβαση, κάτι που επιβεβαίωσε, μιλώντας στο Contra.gr, ο πρώην διεθνής διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης.

"Δεν υπάρχει παράβαση. Ο διαιτητής ξεγελάστηκε. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Βλάντιμιρ Βάις, έχει διπλώσει και έχει πέσει για να πάρει το πέναλτι. Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης δεν τον βρίσκει. Δεν υπάρχει πέναλτι. Η φάση ξεγέλασε τον διαιτητή της αναμέτρησης", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ιδού τo video με τα highlights της αναμέτρησης και την επίμαχη φάση:

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 2-0


Ο Ηρακλής Τσίκινης κάθε Κυριακή σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής στην εκπομπή SuperBALL με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Θέμη Καίσαρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK