Βέροια-Παναθηναϊκός 3-0

Η εξαιρετική Βέροια συνέτριψε με 3-0 τον Παναθηναϊκό που πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση. Δύο φορές σκόραρε ο Ιωάννου, μία ο Μπαργκάν. Απαράδεκτοι οι "πράσινοι", απογοήτευσαν τον κόσμο τους.

Βέροια-Παναθηναϊκός 3-0

Η εικόνα του αγώνα

Ματαίως προσπαθούσαμε να δούμε τον Παναθηναϊκό στο τερέν κατά το πρώτο ημίχρονο. Πολύ απλά δεν υπήρχε. Και δεν είναι να απορείς κανείς πως η εξαιρετική και ταχύτατη Βέροια έγινε ο κυρίαρχος του ματς χωρίς να έχει πολλή ώρα την μπάλα στα πόδια της.

Στην πρώτη καλή ευκαιρία της στο 14' ο Ολαϊτάν εξέθεσε τον Βύντρα και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ιωάννου που δεν αστόχησε. Θα περίμενε κανείς ότι το τέρμα του αντιπάλου θα προκαλούσε την αφύπνιση του Παναθηναϊκού, κάτι τέτοιο όμως όχι μόνο δεν συνέβη αλλά θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι "πράσινοι" δεν έπαιξαν ακόμη χειρότερα στη συνέχεια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Ρότσα δεν κατέγραψε ευκαιρία γεγονός που εκμεταλλεύτηκε άριστα η Βέροια για να κάνει το 2-0 στο 44' σε μία φάση κατά την οποία η άμυνα του Παναθηναϊκού έγινε έρμαιο του Γεωργιάδη και του σκόρερ Ιωάννου.

Με δύο γκολ στην πλάτη, η ομάδα του Ρότσα υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να βγάλει εγωισμό στην επανάληψη. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η Βέροια κυριάρχησε και πάλι και αφού έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, σκόραρε σαν σε προπόνηση για το 3-0 με τον Μπαρκάν στο 54' αφού ουδείς αμυνόμενος φρόντισε να τον ενοχλήσει στο σουτ που έκανε.

Η αντίδραση του Ρότσα από τον πάγκο ήρθε καθυστερημένα και δεν περιελάμβανε καλές επιλογές. Ο Πετρόπουλος δεν πήρε την ευκαιρία καθώς ο Αργεντίνος προτίμησε να ενισχύσει τα χαφ, ο Παναθηναϊκός απείλησε για πρώτη φορά στο 73 (!) και η Βέροια κράτησε με χαρακτηριστική ευκολία το υπέρ της 3-0 που της χάρισε μία μεγάλη και δικαιότατη νίκη.

Στο τέλος δεν έλειψε και η διακοπή αφού κάποιοι θέλησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην εξέδρα.

Κλειδί αγώνα

Το εξαιρετικό παιχνίδι της Βέροιας στους χώρους, η ταχύτητα των Μακεδόνων και φυσικά η αποτελεσματικότητά τους κατά το πρώτο ημίχρονο όταν και κρίθηκε το παιχνίδι.

MVP

Το τρίο των Ολαϊτάν, Μπαργκάν και Ιωάννου έκανε άνω-κάτω την άμυνα του Παναθηναϊκού και σφράγισε τη νίκη της Βέροιας.

Αδύναμος Κρίκος

Ουδείς παίκτης του Παναθηναϊκού αξίζει καλό λόγο από αυτό το ματς. Ασορτί με τους ποδοσφαιριστές του και ο Ρότσα ο οποίος είχε ατυχείς εμπνεύσεις, κυρίως στις αλλαγές.

To live του αγώνα

Βέροια-Παναθηναϊκός 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK