Αρης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Το πρώτο φετινό γκολ του Νέρι Καστίγιο χάρισε στον προβληματικό Αρη τη νίκη επί του αξιόμαχου ΠΑΣ Γιάννινα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (1-0). Βαθιά βαθμολογική ανάσα το τρίποντο για τους Θεσσαλονικείς. Δείτε videos.

Αρης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Η εικόνα του αγώνα:

Το γρήγορο γκολ του Νέρι Καστίγιο, το πρώτο του φετινό, έδωσε την εντύπωση ότι θα δούμε ματς με ρυθμό και φάσεις. Ο φετινός Αρης, όμως, είναι άρρωστος και αυτό φαίνεται στα περισσότερα παιχνίδια του.

Με αβίαστα λάθη, άγχος στις κινήσεις και μέτρια έως κακή εικόνα, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να "καθαρίσουν" το ματς δίνοντας το δικαίωμα στην ομάδα του Αναστασιάδη να ανεβάσει απόδοση και να προσπαθήσει να ψάξει την ισοφάριση. Βέβαια, στο πρώτο μέρος είδαμε και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα σε βάρος της κανονικής ροής του ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης θέλησε να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά ήταν χαρακτηριστική η αδυναμία του. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι δεν δημιουργήθηκε καμία φάση, αφού τόσο ο Αρης όσο και ο ΠΑΣ είχαν πρόβλημα στη δημιουργία και κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους στο 85', αφού έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σκούφαλη. Ο Αρης, στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης, δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει το υπέρ του 1-0 και να πάρει μία νίκη που θα τον βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι. Στο αγωνιστικό θέλει πολύ δουλειά.

Το κλειδί του αγώνα:

Είναι από τα ματς που κρίνονται στο γκολ. Κι αν αυτό έρθει. Ηρθε γρήγορα, ο Αρης ξελάσπωσε και ο ΠΑΣ με κακό τρόπο παιχνιδιού δεν μπόρεσε να απαντήσει. Προβληματικό παιχνίδι με ανύπαρκτο θέαμα.

Ο αδύναμος κρίκος:

Ο ΠΑΣ έπαιξε στο Βικελίδης για να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου. Καμία φάση, πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και δίκαιη ήττα.

MVP:

Ο Νέρι Καστίγιο. Επιτέλους σκόραρε, επιτέλους βοήθησε τον Αρη να πάρει νίκη.

Αρης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK