Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-0

Με γκολ του συνήθη Ιγκόρ ντε Σόουζα στο 75ο λεπτό, ο Πανθρακικός επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στην Κομοτηνή και αναρριχήθηκε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-0

Το live της αναμέτρησης

Η εικόνα του αγώνα

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Πανθρακικός, που επιχείρησε να πάρει από την αρχή τον έλεγχο της αναμέτρησης. Μόλις στο 5' μάλιστα, είχε δοκάρι από εκτέλεση κόρνερ του Τζάνη! Ο Λεβαδειακός δεν άργησε να ισορροπήσει και εν πολλοίς το πέτυχε μετά το 25', εγκαταλείποντας τον παθητικό του ρόλο και κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο.

Έπρεπε να φτάσουμε όμως στο 42', για να δημιουργήσουν οι φιλοξενούμενοι μια αξιόλογη ευκαιρία για γκολ: ο Μάρτινς έφυγε μόνος του απέναντι στον Σέρεμετ αλλά αντί να τον πλασάρει, θέλησε να σιγουρέψει το γκολ δίνοντας δίπλα του στον Ορτέγκα που πλάσαρε άστοχα. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ωστόσο, ο Πανθρακικός είχε και δεύτερο δοκάρι! Ήταν το 43', όταν ο Κάσες βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή, σούταρε με δύναμη και είδε τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι!

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτοι, αλλά μέχρι το 60' ο Λεβαδειακός είχε ισορροπήσει. Το χαρακτηριστικό του ματς ήταν ο αργός ρυθμός και τα πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και από τις δύο ομάδες, με την κατοχή να είναι μοιρασμένη. Ευκαιρίες όμως δεν είχε το παιχνίδι. Η πρώτη ουσιαστικά, ήταν ένα καλό σουτ του Τζάνη στο 74' που απόκρουσε δύσκολα ο Πρζιρόφσκι.

Η φάση αυτή πιθανόν λειτούργησε θετικά στην ψυχολογία των γηπεδούχων και να άγχωσε τους φιλοξενούμενους, αφού δύο λεπτά αργότερα (76') ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ: από εκτέλεση κόρνερ, ο Κάσες έβγαλε μπαλιά ακριβείας στον Ίγκορ o οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εξ επαφής κεφαλιά.

Το 1-0 έμεινε ως το τέλος, με τον Πανθρακικό να μετράει τρεις σερί εντός έδρας νίκες και μάλιστα με μηδέν παθητικό!

MVP

Ο Ιγκόρ Ντε Σόουζα ξελάσπωσε για άλλη μια φορά τον Πανθρακικό και με τα γκολ του αναδεικνύεται σε έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες του πρωταθλήματος, άρα σίγουρα και για την ομάδα του.

Αδύναμος κρίκος

Η άμυνα του Λεβαδειακού παράπαιε σε πολλά σημεία στο παιχνίδι, "χάνοντας" τους παίκτες των γηπεδούχων, με πρόβλημα κυρίως στη συνεννόηση μεταξύ τους.

Σχόλιο

Μόνο από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ έχει ηττηθεί φέτος στην έδρα του ο Πανθρακικός, δείγμα ότι η ομάδα της Κομοτηνής δεν είναι απλώς ένα αξιόλογο σύνολο στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και μια ομάδα με χαρακτήρα που παίρνει αυτό που θέλει. Είναι ήδη ψηλά στη βαθμολογία, εκεί όπου έφτασε αθόρυβα και δίκαια. Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να προβληματίζει, με τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και χωρίς να σκοράρει. Εκτός έδρας δε, έχει μόλις ένα βαθμό σε δέκα αγώνες! Δεν θα ξεμπλέξει εύκολα με τις ομάδες που είναι πίσω του...

Οι συνθέσεις

Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Χρήστου (13' Μακρυδημήτρης), Λαδάκης, Ζος, Κάσες (92' Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Τζανής (83' Τριανταφύλλου), Ντιόγκο.

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πρζιρόβσκι, Νικολακάκης (84' Γιάντσης), Σκέμπης, Γεωργίου, Μαρτίνεθ, Λυκογιάννης (81' Βασιλείου), Λαμπρόπουλος (71' Ιωαννίδης), Κονέ, Ορτέγκα, Καπό, Μάρτινς.

Στιγμές από το ματς της Κομοτηνής

Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-0
INTIME SPORTS
Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-0
INTIME SPORTS
Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-0
INTIME SPORTS
Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-0
INTIME SPORTS
Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK