Με "καυτό" Πρίγιοβιτς "τεσσάρα" στη Βέροια ο ΠΑΟΚ

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με 4-0 την Βέροια στην Τούμπα και πλέον κοιτάει... Σάλκε. Εξαιρετικός για την ομάδα του Ίβιτς ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που σημείωσε δύο γκολ, ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Πέδρο Ενρίκε και Δημήτρης Πέλκας.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΕΡΟΙΑ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΕΡΟΙΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με έξι αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Σάλκε παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της ομάδας Βλάνταν Ίβιτς, ωστόσο η ομάδα του επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο διαλύοντας με 4-0 τη Βέροια στην Τούμπα.

Μόλις στο 17ο λεπτό ο πιο κινητικός παίκτης του ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα, ο Πέδρο Ενρίκε, εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος του Σισοκό που προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακά του με τακουνάκι και σε κενή εστία πλάσαρε για το 1-0.

Μετά το γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους γηπεδούχους να έχουν μεν την κατοχή, αλλά να μην απειλούν. Μέχρι το 41' όταν ο Πέδρο Ενρίκε που είχε βάλει... μπελάδες στην άμυνα της Βέροιας, μπήκε στην περιοχή και ο Βασιλαντωνόπουλος τον βρήκε στην κίνηση χαμηλά κάνοντας πέναλτι.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με μια άψογη εκτέλεση έκανε το 2-0 και ουσιαστικά κλείδωσε το ματς για τον ΠΑΟΚ. Ο επιθετικός της ομάδας του Ίβιτς πέτυχε και δεύτερο τέρμα με το ξεκίνημα της επανάληψης (50') με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ουάρντα, κάνοντας το 3-0. Με το δείκτη του σκορ σε τέτοια επίπεδα ο Βλάνταν Ίβιτς "έριξε" στον αγώνα τους νεαρούς Πούγγουρα και Σιαμπάνη, με τον δεύτερο να κάνει ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ σε ηλικία μόλις 17 ετών.

Ο Πέλκας που πέρασε επίσης ως αλλαγή και πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού έκανε το 4-0 στο 72' με φοβερή λόμπα, ενώ όλα τα "λεφτά" ήταν και η μπαλιά από τον Ουάρντα που τον έβγαλε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο κίπερ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, ενώ στο 88' ο νεαρός κίπερ του ΠΑΟΚ, Σιαμπάνης, πήρε και το χειροκρότημα της Τούμπας μετά από μια σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Σαρπόνγκ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):Γλύκος (62’ Σιαμπάνης), Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς (53’ Πούγγουρας), Κίτσιου, Κάτσε, Σάχοφ, Τζάλμα Κάμπος (69’ Πέλκας), Πέδρο Ενρίκε, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς):Λόπεθ, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Τομάς (57’ Μπελαΐντ), Μπαλάφας, Στόιτσεφ (77’ Στόιτσεφ), Άρτσε (67’ Μίλιεβιτς), Σαρπόνγκ, Καπετάνος.

ΤΟ LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK